Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pusfinalį pasitinkantys „pankai“ yra kovingi: „Nežaidžiame ledo ritulio dėl to, kad būtų lengva“

Sekmadienį nuo 15 val. startuos antrasis Lietuvos ledo ritulio čempionato pusfinalis, kuriame Vilniaus „Hockey Punks“ varžovais bus Elektrėnų „Energija-GV“. Prieš lemiamas sezono varžybas sostinės ekipos atstovai Šarūnas Kuliešius ir Simas Baltrūnas apžvelgė jau įvykusią sezono dalį ir pasidalino savo mintimis apie pusfinalio kovas.
„Hockey Punks“
„Hockey Punks“ / hockey.lt nuotr.

„Visą sezoną žaidėme neblogai, išskyrus tragiškas varžybas Kaune. Negalėčiau sakyti, kad daug rungtynių sužaidėme prastai. Kauno komandoje daug legionierių, tai tikrai buvo nelengva, bet prisitaikėme. Sezono eigoje tikrai gerinome žaidimą“, – apie tai, kas jau įvyko, pozityviai šnekėjo žaidžiantysis vadovas Šarūnas Kuliešius.

„Pankų“ atstovas pripažino, kad tikslai prieš sezoną – visuomet aukščiausi, nes su kitu nusiteikimu žengti ant ledo yra tiesiog pražūtinga.

„Nėra prasmės pradėti sezoną su tikslu užimti antrą ar trečią vietas, tai privalome kelti patį aukščiausią tikslą. Kiek jis būna realus pamatome sezono metu. Šiemet tikrai pirmos trys komandos yra lygesnės ir “Baltų Ainiai„ pasitempė antroje sezono dalyje, tad sakyčiau, kad netgi visos keturios komandos turi šansus. Įtampos jokios nėra, nežaidžiame ledo ritulio dėl to, kad būtų lengva – vis tiek bandysime būti pirmi“, – kalbėjo Š.Kuliešius.

Komandos vadovas taip pasidžiaugė, kad „Hockey Punks“ ir „Energija-GV“ pusfinalis turės daug lietuviškų akcentų, o tai reiškia, kad ir didžiajame finale ant ledo išvysime nemažai lietuvių.

Igno Jakučio nuotr./„Energija-GV“ – „Hockey Punks“
Igno Jakučio nuotr./„Energija-GV“ – „Hockey Punks“

Būsimą varžovą apžvelgė ir „pankų“ atstovas Simas Baltrūnas, kuris teigė, kad pagrindinis raktas į pergalę – žaidėjų atsidavimas.

„Tai tikrai gera komanda. Mes su jais visose rungtynėse kovėmės, beveik visos rjos baigėsi vieno įvarčio skirtumu. Taip pat pas varžovus atvyksta papildymas, tad manau kas labiau norės, kas labiau bus atsidavęs, tiems ir šypsosis labiau sėkmė. Ruošiamės žaisti savo žaidimą“, – kalbėjo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius