Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 14 /2015 05 15

Rusija palaužė Švediją ir žais pasaulio čempionato pusfinalyje su JAV

Pasaulio ledo ritulio čempionato Čekijoje ketvirtfinalyje čempionų titulą ginanti Rusijos rinktinė po atkaklios kovos 5:3 (2:0, 1:2, 2:1) palaužė praėjusio čempionato bronzos medalininkę Švediją ir žais pusfinalyje. Rusijos varžovė bus jau kartą šiame čempionate juos įveikusi JAV komanda.
Rusijos ledo ritulininkai
Rusijos ledo ritulininkai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Per pirmas 10 minučių švedai surinko net 6 baudos minutes, o rusai pasinaudojo trečiuoju pašalinimu ir S.Moziakinas įmušė įvartį (10:51). Jau po kelių minučių S.Širkovoas rezultatą padvigubino (16:01). Pirmajame kėlinyje rusai varžovams leido atlikti tik 5 smūgius, o patys tai padarė 12 sykių.

VIDEO: Rusija – Švedija 5:3

Antrąjį kėlinį rusai pradėjo irgi puikiai – jau po 48 sekundžių E.Malkinas padidino skirtumą iki triuškinančio. Vis dėlto, kėlinio viduryje kiekybinę persvarą išnaudojo ir švedai – įmušė J.Klinbergas (31:01).

Trečio kėlinio pradžioje A.Landeras (43:36) dar labiau priartino Švediją, o kiek vėliau L.Erikssonas rezultatą išlygino (54:45). Vis dėlto, švedai džiaugėsi neilgai, nepraėjo nė minutės ir rusai atstatė persvarą – antrą kartą įmušė E.Malkinas (55:11).

Švedai žaidė va bank be vartininko, tačiau tai nepasisekė. Rungtynių didvyris E.Malkinas išvedė V.Tarasenką vieną prieš tuščius vartus ir šis užtvirtino pergalę (58:00).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius