-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingas latvio sprendimas: susiviliojo okupantų pinigais

Latvijos sporto pasaulis niršta. Žymus šios šalies ledo ritulininkas Mikas Indrašis nepaisydamas Rusijos pradėto karo Ukrainoje susiviliojo okupantų pinigais ir pasirašė sutartį su Maskvos „Spartak“ klubu.
Mikas Indrašis
Mikas Indrašis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

31-erių puolėjas kontraktą su Rusijos komanda sudarė nepaisant to, jog Latvijos Seimas yra uždraudęs savo sportininkams žaisti Rusijos ir Baltarusijos lygose po to, kai vasario 24-ąją šios šalys užpuolė Ukrainą ir iki šiol tęsia karinius veiksmus.

Draudimo nepaisęs M.Indrašis turėtų būti išmestas iš Latvijos ledo ritulio rinktinės, kuriai jis atstovavo nuo 2012 metų.

Latvijos ledo ritulio žvaigždė per karjerą jau yra žaidusi Rusijoje, kai atstovavo Maskvos „Dinamo“. Pastaruoju metu jis žaidė „Biel“ komandoje Šveicarijoje.

M.Indrašis dėl traumos praleido šių metų pasaulio ledo ritulio čempionatą, bet prieš tai atstovavo Latvijai devyneriose planetos pirmenybėse ir dvejose olimpinėse žaidynėse.

Latvijos spauda priduria, kad M.Indrašis gali nebūti vienintelis latvis, pasukęs Rusijos kryptimi. Teigiama, kad kitas ledo ritulininkas Janis Jakas svarsto žaisti „Sochi“ komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius