TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

V.Putiną sveikinusiam čiuožėjui teko atsisveikinti ir su pirštais

Rusijos dailiojo čiuožimo olimpinis čempionas Romanas Kostomarovas neišvengė pirštų amputacijos. Įvairūs Rusijos žiniasklaidos kanalai apie tai skelbia antradienį.
Romanas Kostomarovas 2006 metais olimpinėse žaidynėse laimėjo auksą čiuoždamas poroje su Tatjana Navka.
Romanas Kostomarovas 2006 metais olimpinėse žaidynėse laimėjo auksą čiuoždamas poroje su Tatjana Navka. / „Scanpix“ nuotr.

Stabdant po kūno dalis išplitusią nekrozę Romanui Kostomarovui gydytojai amputavo dalį pirštų, – skelbia Rusijos žiniasklaida.

Tiesa, oficialių žinių iš ligoninės ar artimųjų nėra. Įvairūs šaltiniai skelbia skirtingą informaciją dėl tikslių 45 metų čiuožėjo netekčių – „Komsomolskaja pravda“ skelbė, kad buvo amputuotos abi plaštakos, „Ria Novosti“ teigia, kad amputuota dalis pirštų, „Mač TV“ informuoja, jog kairės rankos galūnės amputacija padaryta praėjusią savaitę, o dėl kitos dar planuoja spręsti šią savaitę.

„Scanpix“ nuotr./Romanas Kostomarovas pastaruoju metu dalyvaudavo ledo šou.
„Scanpix“ nuotr./Romanas Kostomarovas pastaruoju metu dalyvaudavo ledo šou.

Dar vienas Rusijos propagandinis leidinys „Sport-express“, remdamasis savo šaltiniais, skelbia, kad amputuotos rankų plaštakos. Po operacijos pakilo temperatūra, bet pavyko sustabdyti nekrozę.

Jau anksčiau skelbta, jog čiuožėjui gydytojai amputavo vieną pėdą ir kitos pėdos dalį.

2006 metų olimpinis čempionas į ligoninę pateko sausio 10 dieną dėl pneumonijos.

Tuo metu buvo teigiama, kad čiuožėjo sveikata staiga suprastėjo po pasirodymo per ledo šou lauke esant –20 laipsnių temperatūrai.

Iš Maskvos kilęs čiuožėjas šokdamas su Tatjana Navka dailiojo čiuožimo šokių ant ledo varžybose yra iškovojęs svarbių titulų: olimpinį aukso medalį 2006 metais Turine, taip pat du pasaulio čempiono titulus, tris kartus yra tapęs Europos čempionu.

„Scanpix“ nuotr./Romanas Kostomarovas 2006 metais olimpinėse žaidynėse laimėjo auksą čiuoždamas poroje su Tatjana Navka.
„Scanpix“ nuotr./Romanas Kostomarovas 2006 metais olimpinėse žaidynėse laimėjo auksą čiuoždamas poroje su Tatjana Navka.

Rusijai pradėjus karą Ukrainoje vasario 24 dieną R.Kostomarovas sugalvojo viešai per savo instagramo paskyrą išreikšti paramą savo šalies diktatoriui Vladimirui Putinui.

„Geriausias prezidentas!“ – apie šimtus tūkstančių rusų ir ukrainiečių gyvybių jau nusinešusio karo vykdytoją parašė sportininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius