Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiemos olimpines žaidynes sporto žurnalistai pasitiko kalnų slidinėjimo trasoje

Prieš Pjongčango žiemos olimpines žaidynes, Lietuvos sporto žurnalistai Vilniuje patys išbandė kalnų slidinėjimo trasas.
Žurnalistai išbandė kalnų slidinėjimą
Žurnalistai išbandė kalnų slidinėjimą / Organizatorių nuotr.

Liepkalnio slidinėjimo trasoje sporto žurnalistai lenktyniavo kalnų slidėmis ir snieglentėmis. Didžiojo slalomo trasoje trasą jie įveikė po du kartus, kaip ir olimpinių žaidynių dalyviai.

Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF), Lietuvos kalnų slidinėjimo federacijos ir Liepkalnio slidinėjo centro surengtų varžybų nugalėtoju tapo LRT sporto redaktorius Ramūnas Grumbinas.

„Niekada negalėjau pagalvoti, kad galiu laimėti kalnų slidinėjimo varžybose. Kalnų slidinėjimas mane įtraukė prieš ketverius metus ir nebepaleidžia. Kasmet bent porą kartų su šeima slidinėjame Alpėse, bet ir čia, Liepkalnyje puikios sąlygos, puikiai suorganizuotos varžybos ir smagi kolegų kompanija“, – pergale džiaugėsi R.Grumbinas.

Antroje vietoje liko viešnios teisėmis dalyvavusi nugalėtojo sutuoktinė Marija Pipiraitė-Grumbinė. Trečią vietą užėmė radijo stoties „M-1“ sporto žurnalistas Rimas Mauricas, ketvirtas buvo LSŽF viceprezidentas Stasys Petkus, penktas – DELFI sporto žurnalistas Aurimas Kuckailis.

Snieglenčių varžybose čempionu tapo futbolo ir krepšinio komentatorius Ervinas Kvitkauskas. Antras liko praėjusių metų varžybų nugalėtojas, viešųjų ryšių specialistas Rytis Sabas. Nugalėtojams ir prizininkams buvo įteikti „LTeam“ prizai.

„Džiugu, kad vis daugiau sporto žurnalistų patys išbando kalnų slidinėjimą. Kalnų slidinėjimo varžybas sporto žurnalistams padedam surengti jau trečius metus ir kasmet varžybos tampa vis atkaklesnės ir žurnalistų lygis vis auga. Smagu, kad žmonės žiemą vis dažniau renkasi kalnų slidinėjimą ir aktyvų laisvalaikio praleidimą“, – sakė Lietuvos kalnų slidinėjimo federacijos generalinis sekretorius Andrius Grigaras.

Vasario 9 dieną prasidėsiančiose Pjongčango žiemos olimpinėse žaidynėse startuos du Lietuvos kalnų slidininkai – jau antrose olimpinėse žaidynėse dalyvausianti Ieva Januškevičiūtė ir olimpiados debiutantas Andrejus Drukarovas. Jie varžysis slalomo ir didžiojo slalomo rungtyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius