Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 05

Sulieknėjusi V.Genytė „Žvaigždžių duetuose“ debiutuos trumpiausia scenine suknele

Šeštadienį „Žvaigždžių duetuose“ Kastytis Barisas ir Vaida Genytė atliks uždegančią dainą „All That Jazz“ iš miuziklo „Čikaga“. Netikėtam vaidmeniui pasiryžusi Vaida ne tik pirmą kartą gyvenime pasirodys juodos spalvos plaukų peruku, bet ir apsivilks suknelę gerokai aukščiau kelių.
 Vaida Genytė
Vaida Genytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jeigu linijos leidžia, kodėl gi ne?“  – juokėsi Vaida ir prisipažino, kad pastaruoju metu pastebimai sulieknėjo. Nuo „Žvaigždžių duetų“ pradžios Vaida atsikratė penkių kilogramų.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kastytis Barisas ir  Vaida Genytė
Kastytis Barisas ir Vaida Genytė

„Jokių dietų. Vis per darbus, Koncertai, laida televizijoje, šeima ir dar „Žvaigždžių duetai“, reikalaujantys ypatingo dėmesio. Kartais skubėdama iš vienos vietos į kitą prisimenu, kad egzistuoja toks dalykas kaip maistas. O alkio jau nebejaučiu“, – prisipažino atlikėja.

Gal todėl pasiryžti apsirengti tokią trumpą suknelę naujam vaidmeniui nebuvo sunku. „Gyvenime taip nevaikščioju. O scenoje galiu būti visokia. Tokia, kokios reikalauja vaidmuo. Dabar leidžiu sau būti kitokiai, žaidžiu scenoje“, – sakė V.Genytė.

Savo pasirodymu su daina „All That jazz“ komisiją pribloškė ne tik Vaida, bet ir jos partneris choro „Ave Vita“ vadovas K.Barisas. Komisija sakė pirmą kartą mačiusi tokį atsipalaidavusį ir visiškai į save nepanašų choro vadovą.

„Žvaigždžių duetai“  su juodaplauke tapusia V.Genyte ir „All That Jazz“ – šeštadienį 19 val. per LNK.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius