Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 02

„Bulls“ gretose atsigavęs D.J.Augustinas nori likti Čikagoje

Sezoną su puse vietos po NBA saule neradęs D.J.Augustinas atsigavo šio sezono pradžioje - kai persikėlė į Čikagos "Bulls" komandą ir puikiai tiko trenerio Thomo Thibodeau žaidimo...
Donatas Motiejūnas ir D.J. Augustinas
Donatas Motiejūnas ir D.J. Augustinas / „Scanpix“ nuotr.

Sezoną su puse vietos po NBA saule neradęs D.J.Augustinas atsigavo šio sezono pradžioje – kai persikėlė į Čikagos „Bulls“ komandą ir puikiai tiko trenerio Thomo Thibodeau žaidimo planui.

Iš pradžių „Raptors“ gretose rungtyniavęs 26 metų 183 cm ūgio amerikietis persikėlęs į Čikagą pradėjo žaisti septynis kartus rezultatyviau – taškų vidurkis nuo 2,1 pakilo iki 14,8.

Vis tik „Bulls“ netikėtai anksti baigė sezoną, o gynėjas šią vasarą taps neapribotu laisvuoju agentu – galės nevaržomas pasirašyti sutartį su bet kuria NBA ekipa. Tačiau pratęsti bendradarbiavimą nori ir pats žaidėjas ir „Bulls“ komanda.

„Tikiuosi, kad susitarsime ir dar čia sugrįšiu. Būtų šaunu vė žaisti šioje komandoje, kadangi su vyrukais nuveikėme daugiau, nei NBA sirgaliai tikėjosi. Džiaugčiausi čia grįžęs ir turėdamas galimybę žaisti su nuostabiais komandos draugais. Nors čia esu trumpą laiką – jie man tapo tarsi antra šeima“, – komandą gyrė D.J.Augustinas.

Persikėlęs į Čikagą įžaidėjas spėjo sužaisti 66 rungtynes ir per 30 minučių pelnydavo 14,8 taško (41 proc. dvit., 40 proc. trit., 88 proc. baud.), atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo po 5 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius