Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 27

Dviejų ikrauk.lt savaičių apžvalga (gegužės 13–27 d.)

Jau kvepia savaitgaliu, užuodžiat? O kad kai kuriems iš jūsų savaitgalis būtų sutiktas dar linksmiau – skelbiame geriausiai per apžvelgiamas dvi savaites pasirodžiusius reporterius!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Gegužė

Sveiki, mielieji! Jau kvepia savaitgaliu, užuodžiat? O kad kai kuriems iš jūsų savaitgalis būtų sutiktas dar linksmiau – skelbiame geriausiai per apžvelgiamas dvi savaites pasirodžiusius reporterius, kuriems atitenka ikrauk.lt rėmėjų prizai!

Reporterių darbai

Norime padėkoti Vytautui, kuris abi savaites nenurimdamas krovė reportažus apie automobilius ir autosportą. Jis dalijosi nuotraukomis iš Talsio bei Vilniaus ralių, o šiandien supažindino ir su naujuoju „Audi A6”. Jam nenusileido ir reporteris Matas, taip pat akylai stebėjęs Talsio ralį bei ralį Bauskėje.

Pagyrimai keliauja ir reporteriui Lukrecijui, kuris vėl skaitytojus nudžiugino intelektualiu interviu – šį kartą jis kalbino psichoterapeutą Raimundą Milašiūną. Įkvepiantį interviu parengė ir reporteris Giedrius, kalbinęs nesėkmės skonio nebijančią abiturientę. Tikimės, kad ši įvairių konkursų prizininkė įkvėpė ir jus :)

Turėjome žinių ir iš užsienio. Štai reporteris Ginas dalijosi reportažu iš įvykio, kurio jis teigia laukęs labiau nei Kalėdų ir gimtadienio kartu sudėjus – tai Italijoje vykusios „Mille Miglia“ lenktynės. Žiniomis iš didelės ir gražios miesto šventės – Hanza dienų – dalijosi ir Kauno reporteriai – Monika, Lina, Andrius ir Simona. O štai reporteris Mindaugas informavo apie tai, kiek per Hanza dienas kainas užsikėlė Kauno verslininkai. Pasirodo, net ir dvigubai!

Buvote operatyvūs pranešdami apie permainingus orus, už tai dėkojame reporterei Ritai iš Lazdijų, Vygintui iš Kėdainių raj. bei vilnietei Godai!

Kelionės

Abi savaites norintieji vykti į Venecijos kino festivalį aktyviai krovė savo recenzijas. Iš 18 dalyvių kino teatras „Pasaka“ atrinko 2 finalistus, dar už vieną finalo vertą recenziją kvietėme jus. Taigi šiuo metu turime 3 finalistus, iš kurių speciali organizacijos „Europa Cinemas“ ir Venecijos kino festivalio komisija išrinks vieną, kuris ir taps jaunųjų sinefilų žiuri nariu. Tad kelionė į Veneciją kaip kam jau visai čia pat!

Reporterė Justina keliavo į „Eurovizijos“ finalą ir pasakojo, kaip ėjosi pati kelionė, kaip ją pasitiko Diuseldorfas, o galiausiai perteikė įspūdžius iš paties finalinio pasirodymo. Kelionės po Čekiją įspūdžiais dalijosi reporteris Andrius, o Adomas kaip tik šiuo metu keliauja po Lietuvos lankomiausias vietas ir žada parengti įdomių reportažų, tad jau laukiam! :)

Geriausieji!!!

Šį kartą ir apžvalga netradicinė, ir apdovanojamų reporterių daugiau. Taigi pirmasis – Tomas Čekanavičius už tai, kad nepamiršta su ikrauk.lt pasidalinti fotoreportažais iš įdomių renginių! Tomas dalijosi vaizdais iš Kaune vykusios kariuomenės šventės, dviračių maratono, taip pat įkrovė nuotraukų iš Vilniaus ralio.

Apdovanojami ir abu reporteriai, kurie pasidalijosi nuotraukomis ir filmuota medžiaga, apie netikėtai spalvą pakeitusį Gričiupio upelį. Tai reporteris, pasivadinęs Algimuku, ir reporteris Antanas. Na, o 4-oji geriausioji – dama. Tai – reporterė Kristina, pasidalijusi žinia apie tai, kad sukčiai internete verbuoja vasaros darbo ieškantį jaunimą. Reporterės rastame skelbime „būsimieji darbdaviai“ ne tik nurodo puikias darbo ir apgyvendinimo sąlygas, bet ir pažada pervesti avansą, su viena mažyte sąlyga – jiems reikalingi jūsų el. bankininkystės slaptažodžiai!

Šįkart vaikinams atitenka ikrauk.lt rėmėjų leidyklų „Obuolys“ ir „Alma Littera“ knygos, o Kristinai – kompanijos „Avon“ dovana. Dėl prizų susisieksime su jumis ir sutarsime, kaip juos atsiimsite.

Tad šiam kartui tiek, o kol kas gero, šilto, saulėto savaitgalio!!! :)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius