Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 19

Ikrauk.lt savaitės apžvalga (balandžio 11–17 d.)

Praėjusi savaitė „Įkrauk“ kolektyvui įsimintina dėl kelių priežasčių. Visų pirma, sostinėje reporterius jau galime pakviesti į antrąją „Įkrauk žinių“ redakciją.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki, mielieji reporteriai!

Praėjusi savaitė „Įkrauk“ kolektyvui įsimintina dėl kelių priežasčių. Visų pirma, sostinėje reporterius jau galime pakviesti į antrąją „Įkrauk žinių“ redakciją (Vilniaus g. 17, Vilnius)! Tikimės, kad tai bus patogi vieta įkrauti žinių iš miesto gyvenimo. Na, ir antra, „įkrauk“ reporteriai vėl susitiko – šįkart dėl kilnaus tikslo – švarinti savo miestą.

Švaros mėnuo, švaros savaitė

Praėjusią savaitę visa Lietuva pamažu kuopėsi, o šeštadienį visi prijaučiantys švarai rinkosi į akciją „Darom“. Prieš pat šią akciją reporteris Laimonas pasidalijo medžiaga, filmuota pakeliui iš Vilniaus į Medininkus. Šioje vaizdo medžiagoje matyti ištisas pakelės ruožas, nusėtas šiukšlėmis. Anot reporterio, greičiausiai jas bus palikę netvarkingi vilkikų vairuotojai. O štai reporterė Rūta po akcijos dalijosi jos įdomybėmis, kaip antai tuo, kad iš Nevėžio upės buvo ištraukti net trys prekybos centrų vežimėliai.

Neabejingi miesto problemoms

Ikrauk.lt skaitytojai neliko abejingi savo miesto problemoms. Štai reporteris Liudas išsakė savo nuomonę apie situaciją, kai į duobę įvažiavusiems vairuotojams dar tenka ir baudas susimokėti. Reporteris klausia visų: „Ar tokio valdžios požiūrio tikėjotės“?

Tup tarpu reporteris Jonas dalijosi nuomone apie Kaune tvarkomus Ąžuolyno takus. Po šio skaitytojo pranešimo ir straipsnio 15min.lt Ąžuolyno takų rekonstrukcija buvo sustabdyta. Kaunietis Gediminas visus įspėjo apie gatvėse žiojinčius atvirus lietaus kanalizacijos šulinius.

Pradėtas patikrinimas

Po to, kai reporteris Andrius ikrauk.lt pasidalijo filmuota medžiaga, kurioje užfiksuota įtartina policijos pareigūnų veikla, dėl šio pranešimo policijoje buvo pradėtas tarnybinis patikrinimas.

Buvote aktyvūs dalindamiesi įspėjančiais pranešimais, kaip antai reporteris Rolandas įspėjo, kad programišiai vėl „laužia“ internetinius puslapius ir šį kartą nusitaikė į elektronines parduotuves. Reporteris Mindaugas dalijosi nuomone apie „Eurobasket“ plakatus, o Vaidotas skubėjo pranešti apie nevykusį Lady GaGos „nusileidimą“ nuo fortepijono.

Savaitės geriausieji

Už praėjusios savaitės darbus norime apdovanoti reporterius:

Andrių – už tai, kad nelieka abejingas tam, ką mato aplink.

Igną – už tai, kad vis pasidalina su ikrauk.lt skaitytojais geros nuotaikos doze, įdomiais pastebėjimais ir temomis, kurių kartais patys nepastebėtume...

Reporteriams atitenka „Knygų klubo“ įsteigtas prizas – pasirinkta knyga.

Dėkojame, kad drauge kuriate skaitytojų portalą ikrauk.lt!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius