Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 11

Nekaltybę pardavinėjusi studentė – trijų merginų socialinis eksperimentas

Vilnietėm Emai, Gabijai ir Kotrynai panorus atlikti socialinį tyrimą, susijusį su prekyba žmonėmis bei prostitucija, sulauktas milžiniškas atsakas. Apie mėginimą nupirkti studentė...

Vilnietėm Emai, Gabijai ir Kotrynai panorus atlikti socialinį tyrimą, susijusį su prekyba žmonėmis bei prostitucija, sulauktas milžiniškas atsakas.

Apie mėginimą nupirkti studentės nekaltybę skaitykite čia.

Internete daugelyje portalų buvo paskelbta, jog simpatiška 20 metų panelė iš Vilniaus parduoda nekaltybę, tačiau už solidžią 7000 Lt. sumą. Merginai neva pinigų reikėjo susimokėti už mokslus Vilniaus universitete. Šis universitetas buvo pasirinktas motyvuotai, juk visgi ten studijuoja rimtos panelės, siekiančios mokslo aukštumų, taigi didelė tikimybė, kad ir nekaltos. 

Vos patalpinus skelbimą, atsirado labai daug norinčių vyrų su tūkstančiais įvairiausių pasiūlymų, pradedant kelione į Turkiją ir baigiant kone 3 kartus didesniu piniginiu pasiūlymu nei norėta. Vyrų buvo pačių įvairiausių, nuo 25 iki 61 metų. Dauguma jų prisitatė esantys įtakingi verslininkai, galintys leisti sau tokias pramogas ir ilgai apie tai svajojantys. Nemaža jų dalis noriai atsiuntė nuotraukas, telefono numerius, kontaktus, adresus, netgi darbovietės pavadinimus. Visgi daugelis pinigus sutiko pervesti tik po sekso, tad sunku atsirinkti, kurie juokavo, o kurie kalbėjo rimtai. 

Mes su merginomis paskyrėme vaikinams ne vieną pasimatymą, be abejo, į juos drąsiai nueidavome, nes klientams siuntėme ne savo nuotrauką, o visai nepažįstamos merginos, žinojome jos vardą, pavardę, gyvenamąją vietą ir studijų sritį. Iš 12 paskirtų pasimatymų į susitikimą atėjo tik 3 vyriškiai, visi virš 40 metų, kultūringi kostiumuoti vyrai, bet visi jautėsi labai nedrąsiai ir palaukę maksimum 15 minučių iš kavinės pasišalindavo. Po nepavykusio susitikimo nesulaukėme nė vieno laiško, matyt, vyrai suprato, kad gali būti paviešinti. 

Kaip ir pačios supratome, Lietuvoje parduoti nekaltybę tikrai nėra problemos. Norinčių daug, o ir galimybės mūsų "grietinėlės" neribotos. Kelionės į Turkiją, 25000 Lt. už naktį ir t.t. Tačiau merginos, norinčios užsidirbti pinigų, raskite ir kitokių šaltinių. Darbų netrūksta, tiesiog reikia noro, o ir užsienis puiki proga biudžetui padidinti.

Norime atsiprašyti merginos, kurios informacija pasinaudojome, tačiau ji nebuvo paviešinta, tiesiog paimta nuotraukėlė, o kad būtų įtikinamiau, vėliau sukurtas ir ją atitinkamtis el. paštas, nes klientai ne tokie jau ir patiklūs. Tad jei ši mergina sulaukė kokių nors keistų laiškų į savo facebook profilį (nors mes klientų ir prašėme, kad bendrautų el. paštu arba telefonu), turbūt dabar jau sužinos, jog tebuvo eksperimento auka.

Mūsų tyrimo rezultatai aiškūs: Lietuvoje prostitucija aktyvi,  visi srautai tikrai nėra aiškūs, pasiūla peržiūrėjus skelbimus pasirodė didelė, o paklausa, kaip supratome pačios dar didesnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius