Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 09

Nemokamas seminaras SVV atstovams

Esami ir būsimi smulkiojo ir vidutinio verslo (SVV) atstovai kviečiami į nemokamą seminarą Klaipėdoje.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

VšĮ Klaipėdos mokslo ir technologijų parkas (KMTP) kartu su partneriu – „Šiaulių banku“ kviečia esamus bei būsimus smulkiojo ir vidutinio verslo (SVV) atstovus į nemokamą seminarą, kuris vyks lapkričio 11 dieną, 14 val. KMTP konferencijų salėje (Herkaus Manto g. 84-101, Klaipėda).

Organizuojamo seminaro tikslas – skatinti verslumą bei jo efektyvumą, verslininkų užimtumą, naujų darbo vietų kūrimą.

Seminare pranešimus apie verslo skatinimo galimybes, verslo finansavimo galimybes, panaudojant INVEGOS garantijas, skaitys „Šiaulių banko“, INVEGOS, Europos investicijų fondo, Lietuvos inovacijų centro atstovai bei Verslo angelai ir rizikos kapitalo valdymo atstovai.

Seminaro metu Šiaulių banko atstovai verslininkus supažindins su verslo finansavimo galimybėmis, panaudojant valstybės remiamus pirmojo ir antrojo etapų mažus kreditus, taip pat su Europos investicijų fondo JEREMIE iniciatyva, kurios tikslas teikti pasidalintos rizikos kreditus SVV ir gerinti įmonėms sąlygas gauti lėšų iš papildomų finansavimo šaltinių.

„Seminaras skirtas Lietuvos verslo atstovams, kurie nori plačiau susipažinti su kreditavimo galimybėmis, aktyviau naudotis valstybės remiamais kreditais bei plėtoti verslą, didinant konkurencingumą vidaus bei tarptautinėje rinkoje. Šiandieninėje situacijoje labai svarbu padėti tiems, kurie nori pradėti verslą, bet stokoja informacijos apie realias galimybes, kaip tai padaryti. Seminaro metu skatinsime verslininkus dirbti savarankiškai, į pagalbą pasitelkiant naujas finansų inžinerijos priemones. Verslininkai bus supažindinami su kreditavimo galimybėmis bei sąlygomis, valstybės parama pradedantiesiems verslą“, – sakė „Šiaulių banko“ verslo ir mažmeninės bankininkystės Vilniaus regiono vadovas Viktoras Budraitis.

Dalyvavimas seminare nemokamas. Dalyvių skaičius ribotas.

Dalyvių registracija: el. paštu info@kmtp.lt nurodant atstovaujamą įmonę bei kontaktinius duomenis. Registracija vyksta iki lapkričio 10 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius