Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 12 /12:18

Paaiškėjo iš Alikantės į Kauną skridusio „Ryanair“ lėktuvo keisto nusileidimo aplinkybės

Stebėjau lėktuvo skrydį. Dažniausiai lėktuvas suka ratus, kai nori išdeginti degalus prieš avarinį nusileidimą. Gal skaitytojai skrido tuo reisu ir žino daugiau?

15min.lt skaitytojas skiltyje Įkrauk.lt publikavo naujieną. Skaitytojas Raimundas pastebėjo, kad pirmadienio reisas iš Alikantės į Kauną nebuvo įprastas.

„Stebėjau lėktuvo skrydį. Dažniausiai lėktuvas suka ratus, kai nori išdeginti degalus prieš avarinį nusileidimą“, – rašo Raimundas.

Gal skaitytojai skrido tuo reisu ir žino daugiau? Užklausą išsiuntėme ir Kauno oro uostui.

Papildyta: lėktuvui sutrukdė audra

Kaip redakciją informavo Lietuvos oro uostų komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovas Marius Bružas, pirmadienį per visą Lietuvą slinko audra.

Tuo metu, kai buvo planuojamas „Ryanair“ reiso iš Alikantės nusileidimas, atmosferos frontas buvo susidaręs ties Kauno oro uostu. Siekiant jo išvengti, lėktuvo pilotai priėmė sprendimą palaukti, kol audra nuslinks ir tik tuomet leistis. Laukimas užtruko kiek ilgiau nei pusę valandos. Pilotai laukė netoli Elektrėnų, oro sąlygoms pagerėjus, lėktuvas saugiai nusileido Kauno oro uoste.

Papildyta. Kitas skaitytojas, pasirašantis Piloto vardu, rašo: „Tokį nusileidimą labai sunku atlikti ir dėl šoninio vėjo. Pridedu nuorodą į youtube.com, kaip tai vyksta“.

Papildyta „Ryanair“ komentaru 12.18 val. Kompanijos atstovė Neringa Ohrstrom praneša, kad skrydis FR-9098 iš Alikantės į Kauną vėlavo dėl prastų oro sąlygų. „Ryanair“ nuoširdžiai atsiprašo  mūsų keleivių dėl skrydžio vėlavimo. 

VIDEO: Sudėtingas nusileidimas per audrą
 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius