Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 13

Pasirodė nauja „Google SSL Beta“

Nuo šiandien interneto naršyklėje įvedus jums iškarto atidarys Google SSl Beta. Kas tai per naujiena? Tai naujoji apsaugota paieškos sistema.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Nuo šiandien interneto naršyklėje įvedus www.google.com jums iškarto atidarys Google SSl Beta. Kas tai per naujiena? Tai naujoji apsaugota paieškos sistema. Tai yra ta pati įprastinė google, tik šita yra šiektiek apsaugota. Ši paieškos sistema naudoja SSL kanalą. Šis apsaugotas kanalas padeda apsaugoti jūsų paieškos terminus ir jūsų paieškos rezultatus puslapiuose kuriuos gali perimti trečioji šalis.

Kas yra SSL? SSL (Secure Sockets Layer) protokolas, kuris padeda užtikrinti saugų interneto ryšio paslaugą, pavyzdžiui, naršyti internete, elektroniniu paštu, momentinių pranešimų gavimas ir kitų duomenų perdavimas. Kai ieškote per SSL, jūsų paieškos užklausos ir paieškos srautai yra užšifruoti, kad jų negalėtų perskaityti, pavyzdžiui, darbdaviai ir interneto paslaugų teikėjai (IPT) ir kokios tarpinės šalys.

Kolkas ši apsaugota paieškos sistema yra beta versijoje, todėl ji bus dar tobulinama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius