-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 18

VKL – „Žalgiris“ įveikė „Lietuvos Rytą“

Vilniaus krepšinio lygos rungtynėse „Stamperija“ namuose priėmė „SK Nemenčinės“ ekipą. Atidžiau pažvelgus į šias rungtynes, galima atrasti daug panašumų į du Lietuvos superklubus – „Rytą“ ir „Žalgirį“.

Ketvirtadienį vykusiose Vilniaus krepšinio lygos rungtynėse „Stamperija“ namuose priėmė „SK Nemenčinės“ ekipą. Atidžiau pažvelgus į šias rungtynes, galima atrasti daug panašumų į du Lietuvos superklubus – „Rytą“ ir „Žalgirį“. Visų pirma „Stamperijos“ ekipa yra sudaryta iš „Vilniaus Lietuvos Ryto“ gerbėjų ir net atstovauja savo palaikomai komandai sirgalių turnyruose. Taigi nieko keisto, jog pastarosios ekipos apranga buvo „Lietuvos Ryto“ komandos spalvų – baltos, juodos ir raudonos.

Tuo tarpu krepšininkai iš Nemenčinės vilkėjo žaliai baltomis aprangomis. „Stamperijos“ ekipai vadovavo ekipos treneris, o „SK Nemenčinės“ treneriui vadovauti kaip tyčia padėjo komandos vadovas. Taip pat „Stamperijos“ ekipa priklauso Vilniaus miestui ir jų namų salė yra Vilniuje, o „SK Nemenčinė“ yra ne vietinė, o kito miesto – Nemenčinės – komanda. Galiausiai tiek „Žalgiryje“, tiek „SK Nemenčinėje“ žaidžia po Milaknį – Artūras ir Deividas yra pusbroliai.

Simboliškai, po be galo įnirtingos dvikovos, kaip ir LKF taurės finale, triumfavo žalieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius