Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aiškėja daugiau 2020-ųjų „Eurovizijos“ detalių – paskelbti finalų vedėjai ir bilietų kainos

Po truputį atskleidžiama vis daugiau detalių apie laukiamiausią metų muzikinį renginį „Euroviziją“. Ketvirtadienį paskelbti Roterdame vyksiančio dainų konkurso vedėjai ir prekybos bilietais pradžios data bei jų kaina.
Nyderlandų atstovas Duncanas Laurence'as, nugalėjęs „Eurovizijoje“
Nyderlandų atstovas Duncanas Laurence'as, nugalėjęs „Eurovizijoje“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

2020-ųjų „Eurovizijos“ dainų konkursą Nyderlanduose ves trys žinomi olandai – aktorė Chantal Janzen, dukart muzikiniame konkurse dalyvavusi atlikėja Edsilia Rombley ir garsus dainininkas bei „Eurovizijos“ komentatorius Janas Smitas.

Eurovision.tv/2020 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso vedėjai Edsilia Rombley, Chantal Janzen ir Janas Smitas
Eurovision.tv/2020 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso vedėjai Edsilia Rombley, Chantal Janzen ir Janas Smitas

Konkurso vedėjai ne tik paskelbs laukiamiausio metų muzikinio renginio pradžią, bendraus su šalių deleguotais atlikėjais žaliajame kambaryje, bet ir 180 mln. žiūrovų iš Europos ir viso pasaulio paskelbs balsavimo pradžią ir pabaigą. Ant jų pečių nuguls tikrai daug atsakomybės.

„Kai sprendėme, kas taps vedėjais, rinkomės tris žmones, turinčius daugiausiai sceninės patirties. Pasirodo, jie savo karjeras pradėjo kaip dainininkai“, – sakė Sietse Bakkeris, „Eurovizijos“ dainų konkurso renginių vykdomasis prodiuseris.

Taip pat paskelbtos ir bilietų į „Eurovizijos“ finalus, kurie vyks Roterdamo „Ahoy“ arenoje, kainos. Išankstinė prekyba jais, tiesa, tik internetu, prasidės jau kitą savaitę – gruodžio 12 d. Papildomi bilietai prekyboje pasirodys sausį ir kovo viduryje.

„Eurovizijos“ gerbėjams siūloma įsigyti bilietus į visus devynis šou – gegužės 12-16 d. vyksiančius pusfinalius ir didįjį finalą bei jų repeticijas.

Bilietų kainos, kurios priklauso nuo scenos matomumo, į pusfinalius prasideda vos nuo 18,5 eurų ir kyla iki 158,5 eurų. Norintiems dalyvauti didžiajame finale pinigines reikės patuštinti šiek tiek labiau – nuo 48,5 eurų iki 248,5 eurų.

Pirmajame bilietų į „Eurovizijos“ pasirodymus etape žiūrovai stovimų bilietų įsigyti negalės. Eurovision.tv skelbiama, kad 2000 bilietų į tiesioginius filmavimus bus rezervuoti tarptautinių „Eurovizijos“ gerbėjų klubų nariams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius