Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bilietų kainos į „Eurovizijos“ konkursą pribloškė gerbėjus: situaciją vadina beprotyste

„Eurovizijos“ dainų konkursas jau daugiau kaip 60 metų išlieka vienu didžiausių televizijos šou pasaulyje. Kasmet konkurso gerbėjų skaičius auga, jis jau kurį laiką peržengė ir žemynų sienas. Vis dėlto daugėjant gerbėjų, daugėja ir žmonių, kurie konkursą nori stebėti ne prie televizijos ekrano, o gyvai arenoje. Tik panašu, kad šį norą šiemet galės išpildyti tik nedaugelis – kai kurių bilietų kainos, palyginus su pernai, šoktelėjo net aštuonis kartus.
Lisabonoje – didysis „Eurovizijos“ finalas
Lisabonoje – didysis „Eurovizijos“ finalas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Izraelio televizijos stoties KAN atstovai pranešė, kiek kainuos bilietai į „Eurovizijos“ dainų konkursą Tel Avive. Pasirodo, norintiems tiesiogiai stebėti konkursą teks pakloti nemažus pinigus.

Bilietų kainos į Tel Avivo konferencijų centre vyksiantį finalą prasideda nuo 280 iki 490 eurų. Palyginimui, praėjusiais metais Lisabonoje vykusio konkurso bilietų kainos svyravo nuo 35 iki 299 eurų.

Nieko keisto, kad toks kainų šuolis papiktino konkurso gerbėjus. Internete pasipylė nepatenkintų žmonių komentarai: „Jie išprotėjo ar ką?“ – rašė vienas. „Beprotybė. Kiek žmonių dėl šių kainų negalės stebėti renginio?“ – piktinosi kitas gerbėjas.

Kol kas galimybės įsigyti bilietus į Izraelyje gegužės mėnesį vyksiančią „Euroviziją“ dar nėra. Organizatoriai tikina, kad bilietus pradės pardavinėti mėnesio pabaigoje.

Televizijos kanalas patvirtino, kad šiemet koncertų salė talpins apie 7,3 tūkst. žmonių. Iš pat pradžių buvo numatyta įrengti bent 10 tūkst. sėdimų vietų, tačiau viską pakoregavo įrengta didžiulė scena. Norint padidinti skaičių įrengta VIP zona su dar 1,5 tūkst. sėdimų vietų, tačiau jų kainos dar didesnės.

Jei pusfinalių kainos prasideda nuo 183 eurų, norintiems šou stebėti iš VIP zonos, teks įsigyti bilietus ne pigesnius nei 244 eurai. Didžiojo finalo metu bilietų kainos siekia nuo 280 eurų, VIP zonoje – net 487 eurus, praneša „Wiwibloggs“.

KAN atstovai teigia, kad aukštas kainas nulėmė kasmet vis augantis žiūrovų susidomėjimas, taip pat didelės išlaidos šou surengti.

Anot užsienio žiniasklaidos, tokią situaciją nulėmė konkurso įgyvendinimui lėšų neskyrusi Izraelio vyriausybė, tad aukštesnės bilietų kainos yra skirtos padengti šou išlaidas.

„Nors stebėti šou tiesiogiai yra išties išskirtinis potyris, tačiau mes pasistengsime, kad televizijos žiūrovai taip pat turės nuostabų šou“, – sakė KAN atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius