Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po repeticijos „Eurovizijoje“ žurnalistai Jurijui Veklenko buvo negailestingi – skyrė paskutinę vietą

Antradienį Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Jurijus Veklenko į konkurso sceną žengė pirmą kartą. Trisdešimt minučių trukusi repeticija atlikėjui paliko neišdildomą įspūdį. Tačiau jo pirmasis pasirodymas ant didžiosios scenos neįtikino konkurse dirbančių žurnalistų – jie tradiciniame geriausių dienos repeticijų balsavime jam skyrė paskutinę vietą.
Žurnalistų balsavimo rezultatai ir Jurijus Veklenko
Žurnalistų balsavimo rezultatai ir Jurijus Veklenko / escxtra.com ir eurovision.tv nuotr.

Tel Avive antradienį vyko ketvirtoji „Eurovizijos“ repeticijų diena. Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko ir dar aštuonių šalių atstovai Tel Avivo parodų centre surengė pirmąsias repeticijas.

Pirmosios repeticijos metu J.Veklenko nenustebino – jokių didelių pokyčių pasirodyme nebuvo matyti, jis liko labai minimalistinis.

VIDEO: Lithuania

Scenoje naudojamos vizualizacijos priminė tas, kurios buvo naudojamos nacionalinės atrankos finalo metu. Nepasikeitė ir spalviniai sprendimai – vyrauja geltona ir oranžinė spalvos, o pasirodymą gaubia prietema.

Pirmosios repeticijos metu Jurijus išbandė ir savo sceninį įvaizdį – kaip ir nacionalinės atrankos metu, taip ir dabar, Jurijus liko ištikimas juodai spalvai, militaristiniam stiliui.

Tačiau atrodo, kad J.Veklenko pirmieji bandymai scenoje nesužavėjo „Eurovizijoje“ dirbančių žurnalistų. Pasibaigus dienos repeticijoms, 35 žurnalistai tradiciškai vertino geriausius dienos pasirodymus. Iš devynių konkurse pasirodžiusių šalių lietuvių pasirodymas įvertintas prasčiausiai – jam skirta paskutinė, 9-oji, vieta. Pasak žurnalistų, geriausiai antradienį pasirodė Azerbaidžano atlikėjas Chingizas.

escxtra.com nuotr./Žurnalistų balsavimo rezultatai
escxtra.com nuotr./Žurnalistų balsavimo rezultatai

Po repeticijos žurnalistai ir konkurso gerbėjai teigė, jog Lietuvos pasirodymui trūko geresnių sceninių sprendimų ir tikėjosi, kad tolimesnėse repeticijose trūkumai bus išspręsti. Daliai žmonių eurovizinėje scenoje Jurijus pasirodė kiek išsigandęs. Vienas gerbėjas abejojo, ar antrajame pusfinalyje, po tiek skirtingų pasirodymų žmonės prisimins lietuvį ir norės už jį balsuoti – pasirodymui trūksta „razinkos“.

Po pirmųjų repeticijų lažybininkai pagerino Azerbaidžano prognozes, taip pat dar daugiau šansų patekti į finalą iš antrojo pusfinalio turi Malta. Po pasirodymų šiek tiek suprastėjo lyderių Rusijos ir Nyderlandų šansai. Lietuvos atstovui lažybininkai ir toliau pusfinalyje prognozuoja 13-ąją vietą.

Pirmosios Jurijaus Veklenko repeticijos Izraelyje akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius