-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Azijos grįžusi Bjelle pristatė pirmąjį solinį albumą: „Kitokia būti gera“

Penktadienio rytą 15min studijoje skambėjo muzika – čia pirmąjį solinį albumą „PLANet B“ pristatė dainininkė Raminta Naujanytė-Bjelle. Neseniai iš kelionės po Aziją grįžusi atlikėja studijoje ne tik papasakojo, kaip gimė albumas, bet ir pasidalijo egzotiškos kelionės įspūdžiais.
15min studijoje – atlikėja Bjelle
15min studijoje – atlikėja Bjelle / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dar balandžio pradžioje po Azijos šalis keliavusi, Japonijoje bei Pietų Korėjoje surengusi koncertinį turą, atlikėja į Lietuvą grįžo su nauja energija – šiuo metu Bjelle ruošiasi naujojo albumo pristatymo koncertams Vilniuje, Kaune ir Klaip.

„Pirmasis solinis albumas man yra didelis žingsnis į priekį ir begalinis pasitikėjimas savo kuriamu skambesiu. Šiame albume labai daug atvirumo – radau balansą savyje, todėl dabar pristatau muziką, taip, kaip ją girdžiu ir suprantu“, – sako atlikėja, kurios didžioji dalis naujojo albumo dainų gimė Islandijoje.

R.Naujanytės-Bjelle kelionės po Aziją įspūdžiai, debiutinio solinio albumo premjera ir dar daugiau vaizdo įraše iš 15min studijos:

VIDEO: Iš Azijos grįžusi Bjelle pristatė pirmąjį solinį albumą: „Kitokia būti gera“

Pirmąjį mini albumą „Kas Tu Toks“ prieš kelis metus su grupe išleidusi USB rakte, Raminta Naujanytė-Bjelle dar kartą stebina netikėtais sprendimai – šį kartą albumas telpa komiksų knygoje.

Albumą „PLANet B“ galima skaityti ir klausyti vienu metu – komikso puslapiuose yra QR kodai, išmaniųjų telefonų pagalba leidžiantys skambėti muzikai, būtent tose vietose, kur dainos jungia pasakojimą.

VIDEO: Bjelle - Gods Are My Friends (live)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius