Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aktorius Audrius Bružas tapo laidos apie sėkmę vedėju

Kiekvienas iš mūsų norėtume sužinoti stebuklingą formulę, kuri akies mirktelėjimu leistų pasiekti sėkmę tiek asmeniniame, tiek profesiniame kelyje.
Audrius Bružas
Audrius Bružas / LNK nuotr.

Vis dėlto, vieno tokio recepto, galinčio visiškai pakeisti mūsų gyvenimus nebūna, todėl norint sėkmingai veikti įvairių pokyčių kupiname pasaulyje, reikia ne tik aiškiai žinoti savo tikslą, mokėti pasverti įvairias rizikas ir atkakliai dirbti, tačiau ir matyti galimybes ten, kur jų nemato kiti, ugdyti sąmoningumą bei gebėti keistis.

Būtent apie tai, kaip pasiekti asmeninę laimę ir tapti sėkmingu, kartu su savo laidos herojais diskutuos naujosios LNK televizijos laidos „Sėkmė tavo rankose“ vedėjas – aktorius, improvizacijos meno ekspertas ir sėkmingas verslininkas – Audrius Bružas, rašoma televizijos pranešime spaudai.

Kiekvienos laidos pradžioje Audrius improvizuos mums visiems pažįstamas situacijas, kurios neretai išmuša iš vėžių, sustabdo įprastą gyvenimo ritmą ar tiesiog pakiša koją lygiose vietose ir galiausiai priverčia imtis tam tikrų veiksmų. O kokių veiksmų ir kada imtis yra geriausia, laidos vedėjas kaskart teirausis asmeninę sėkmę savo gyvenime jau pasiekusių herojų – verslininkų, antreprenerių, savanorių, kūrėjų ir novatorių.

LNK nuotr./Audrius Bružas
LNK nuotr./Audrius Bružas

Audrius įsitikinęs – naujojoje laidoje bus gausu įdomių, drąsių ir ryškių asmenybių, žavinčių neįtikėtinomis ir jaudinančiomis istorijomis. Juk būtent kitų sukauptos unikalios ir nekasdienės patirtys labiausiai įkvepia, sudomina, motyvuoja ir neretai padeda atrasti atsakymus į klausimus apie tai, kokie sprendimai gali padėti pasiekti asmeninę sėkmę kiekvienam iš mūsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius