Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algirdas Paleckis skiriasi su žmona Olga

Buvusio politiko Algirdo Paleckio ir jo žmonos Olgos Paleckienės santuoka byra: teismą pasiekė jųdviejų prašymas skirtis.
Algirdo Paleckio teisme
Algirdo Paleckio teisme / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Vilniaus miesto apylinkės teismą pasiekė buvusio politiko Algirdo Paleckio ir jo žmonos Olgos skyrybų prašymas. Pranešama, kad jiedu nusprendė skirtis bendru sutarimu, o skyrybų procesas vyks rašytine tvarka.

Pora augino du vaikus – dukrą ir sūnų.

15min primena, kad A.Paleckis yra kaltinamas šnipinėjimu Rusijos žvalgybai. Remiantis bylos duomenimis, nusikalstama veika vyko nuo 2017 m. vasario iki 2018 m. spalio mėn. Kaltinamiesiems A.Paleckiui ir verslininkui Deimantui Bertauskui nusikalstama veika vyko nuo 2017 m. vasario iki 2018 m. spalio mėn. Kaltinamiesiems galėjo būti suformuotos užduotys rinkti informaciją apie Sausio 13-osios bylą tyrusius pareigūnus, teisėjus, taip pat informaciją apie kitas su Rusijos agresija prieš Lietuvą 1990–1991 metais susijusias bylas.

A.Paleckis kaltę neigia, jis tvirtina atlikęs žurnalistinį tyrimą, D.Bertauskas kaltę pripažįsta. Abiem kaltinamiesiems yra taikoma kardomoji priemonė – intensyvi priežiūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius