-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Pojavis pričiupo Jurbarko miške šiukšlinančius vyrus: pokalbis vos nesibaigė muštynėmis

Šeštadienio popietę atlikėjas Andrius Pojavis savo socialinio tinklo paskyroje sukėlė tikrą pasipiktinimų bangą. 2013-ųjų metų Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ pasidalijo vaizdo įrašais, kuriuose įamžinti miške po medžiais šiukšles metantys vyrai. Kaip teigė pats dainininkas, gamtą reikia tausoti ir saugoti, todėl dėl šio incidento kreipėsi į policiją.
Andrius Pojavis
Andrius Pojavis / Luko Balandžio, asmeninio albumo nuotr.

„Pasivaikščiojimas Smukučių miške baigėsi taip, du pagyvenę vyrai ramiausiai atvažiavę išvertė pilną automobilį šiukšlių. Papildymas: vėl nuėjus pažiūrėti į vietą, viską radau sutvarkytą. Ačiū visiems“, – rašė Andrius.

15min susisiekus su Andriumi, jis pasakojo šiuo metu viešintis Jurbarke, pas tėvus. Šeštadienio popietę jis kartu su dukromis ėjo pasivaikščioti, pakvėpuoti grynu oru. Tuomet ir pamatė gamtą teršiančius vyrus.

„Pamačiau, kad į mišką atvažiavo du vyrai ir pradėjo mesti po medžiais šiukšles. Aš pasakiau, kad taip negalima daryti, liepiau jas susirinkti. Jie manęs nepaklausė, todėl juos nufilmavau“, – 15min pasakojo Andrius.

Tiesa, atlikėjas teigė nenorintis, kad šis incidentas sukeltų žmonėms didelį pyktį. Pasidalindamas vaizdo įrašais jis tikėjosi tik atkreipti dėmesį ir skatinti ekologiškumą: „Juk miškai yra mūsų turtas, jie labai svarbūs. Šias laikais yra sudarytos sąlygos nešiukšlinti, rūšiuoti.“

Visgi tuo metu, kai miške pamatė šiukšlinančius vyrus, Andrius ne juokais įsiuto, tačiau šalia buvusios dukros privertė susitvardyti ir mandagiai kalbėti su miške pastebėtais žmonėmis.

„Suėmė mane piktumas, kad vyrai taip elgiasi, tai gerai, kad buvau su dukromis, kitaip būtų reikėję turbūt vyriškai kalbėtis. Bet dukros buvo šalia, todėl susilaikiau“, – juokėsi A.Pojavis.

Ir visgi panašu, kad socialiniai tinklai šiais laikais turi labai didelę galią. Pasidalinęs vaizdo įrašais, po kurio laiko nuėjęs vėl tą pačią vietą, Andrius šiukšlių neberado.

„Nesitikėjau, kad kils tokia didžiulė dėmesio banga. Pasidalinus įrašu feisbuke, žmonės pradėjo juo dalintis. Gali būti, kad vyrai pamatė tą įrašą ir viską sutvarkė“, – pasakojo Andrius.

Dėl šio incidento jis kreipėsi į policiją, kuri nurodė įvykį užregistruoti Aplinkos apsaugos agentūroje. „Manau, kad padariau tai, ką turėjau“, – sakė atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius