-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie santuokos griūtį prabilusi Goda Alijeva: „Buvo problemų ir tai neatsitiko per mėnesį“

Po prieš pusmetį pasklidusios žinios apie skyrybas su vyru, buvusiu krepšininku, o dabar verslininku Rolandu Alijevu grupių „69 danguje“ ir YVA narė Goda Alijeva visus tuos mėnesius buvo atsitvėrusi tylos siena. Tačiau galiausiai ryžosi pasidalinti mintimis apie sugriuvusią santuoką. „Širdis galbūt dar nepagijo, bet galiu pasakyti – man tikrai lengviau“, – šiandien tikina ji.
Goda ir Rolandas Alijevai
Goda ir Rolandas Alijevai

Goda tikina visas skaudžiausias emocijas jau išgyvenusi – su faktu, kad jiedu su Rolandu skiriasi, ji susitaikė dar prieš... ketverius metus. Būtent tada ji pirmą kartą pagavo save mąstant, kad jai su vyru – ne pakeliui.

„Apie santuokos griūtį pradėjau galvoti jau seniai. Nėra taip, kad išsiskyrė mūsų gyvenimo supratimas, charakteriai – tai būtų banalu. Buvo problemų ir tai neatsitiko per mėnesį. Tame gyvenau kelerius metus, bandžiau klijuoti, bandžiau viską, tikrai stengiausi, tačiau nepavyko. O kai supratau, kad nepavyks, tas skyrybų emocijas jau buvau išgyvenusi“, – laidoje „Raudonas kilimas“ sekmadienio vakarą kalbėjo Goda.

Pasak jos, būtent tiesos pripažinimas, kad sutuoktiniai neturi bendros ateities, jai buvo sunkiausias. O jau tą padarius jai Rolandą beliko paleisti...

„Kai šeima griūva, nėra paprasta. Tai išgyventi, suvokti, susikalbėti su savimi labai sunku. Dabar jau galiu ramiai kalbėti, neašaroju, jaučiuosi stipri. Turiu vaikus, jaučiuosi normali, sveika, išsilavinusi moteris – tai man suteikia pasitikėjimo“, – laidoje kalbėjo ji.

Nors pripažįsta, kad jai teko atlaikyti ne tik asmeninius išgyvenimus, bet ir visuomenės spaudimą – garsios moters skyrybos sulaukė didžiulio susidomėjimo, į jos šeimą daugelis žiūrėjo per padidinamąjį stiklą.

„Iš pradžių buvo sunku, nes visuomenės požiūris – gal tu kokia nesveika, jei su tavimi taip atsitiko?“ – svarstė Goda.

Todėl ji pati sako nusprendusi kiek atsitraukti, o ir apie santykius su buvusiu vyru per daug nelinkusi kalbėti. „Būtų negražu, jei visą šeimos purvą neščiau į viešumą. Ne tik Rolando, bet ir vaikų atžvilgiu – vaikai myli tėtį, jis yra tobulas tėtis, rūpinasi jais. O ir aš esu už tai, kad tėtis būtų ne savaitgalinis tėtis“, – sako garsi atlikėja.

TV3 nuotr./Goda Alijeva
TV3 nuotr./Goda Alijeva

Šiandien vaikai – 9-erių Tėja ir 5-erių Amilis – jai yra didžiausia motyvacija eiti į priekį, stengtis nenuleisti rankų, nepasiduoti. Ji sako suprantanti, kad skyrybos neabejotinai paliks pėdsaką jų gyvenime, tačiau esą daug geriau matyti tėvus laimingus, net jei jie ateitį kuria ne kartu, o atskirai.

Goda laikosi tvirto požiūrio ir kalbėdama apie šeimos finansus, ji sako vyro ir po skyrybų neprašanti išlaikymo.

„Esu iš tų moterų, kurios turi gana stiprų ir didelį ego, aš niekada nieko neprašysiu. Džiaugiuosi, kad turiu darbą, turiu pajamų, esu ta, kuri pilnai išlaiko save ir savo vaikus. Manau, kad moteris, nesvarbu, su kokiu ji vyru, turi savimi pasirūpinti. Moteris gimdo vaikus ne vyrui, o sau, todėl turi pasiskaičiuoti, kad ir kas benutiktų“, – laidoje „Raudonas kilimas“ kalbėjo ji.

Kai ėmė lauktis pirmo vaiko, ji sako visą dėmesį sutelkusi į motinystę, todėl vietoje karjeros pasirinko vaikus. Tačiau pagimdžiusi antrą vaiką, ji vėl grįžo į darbų traukinį, kuris sėkmingai rieda iki šiol.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rolandas ir Goda Alijevai – nebe vyras ir žmona: teismas nutraukė 9 metus trukusią santuoką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius