-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arvydas Vilčinskas skiriasi su 29 metais jaunesne žmona Rūta – byra jau ketvirtoji santuoka

Dainininkas Arvydas Vilčinskas (60) skiriasi su 29-eriais metais jaunesne žmona Rūta Vilčinskiene (31). Tai 15min patvirtino pats dainininkas.
Arvydo Vilčinsko ir Rūtos Gajauskaitės vestuvių akimirka
Arvydo Vilčinsko ir Rūtos Gajauskaitės vestuvių akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

15min susisiekus su A.Vilčinsku, šis plačiau komentuoti situacijos nenorėjo – toks esą judviejų žmona tarpusavio susitarimas. Tačiau patvirtino – toks poros sprendimas ne iš piršto laužtas, jiedu skiriasi.

„Joks pareiškimas dar nėra paduotas. Tačiau čia viskas rimta. Mes liekame draugais ir tiek“, – 15min sakė A.Vilčinskas. Vyro teigimu, pora skiriasi bendru sutarimu.

A.Vilčinskui ši santuoka – ketvirtoji. Tačiau ir ši, deja, nesėkminga. Kodėl dainininkui taip nesiseka su moterimis? „Manykime, kad aš ne šeimos žmogus“, – kalbėjo jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: A.Vilčinskas švenčia 60-ąjį gimtadienį: „Kas benutiktų, ketvirtoji santuoka – paskutinė“

Apie skyrybas feisbuke pranešusi R.Vilčinskienė portalui 15min sakė: „Mes liekame geri draugai. Abu nusprendėme nuo komentarų susilaikyti. Trečio žmogaus tikrai nėra.“

Į klausimą apie skyrybų priežastis, ar viena jų, kaip populiaru sakyti, „nesutapo charakteriai“, Rūta sakė: „Tegu komentatoriai patys nusprendžia.“

„Aš turiu ką veikti, reikia viską pradėti nuo nulio. Yra vaikas, kuris man pats svarbiausias ir kuriuo turiu pasirūpinti“, – 15min sakė Rūta.

Vasario 26-ąją Vilčinskai būtų minėję antrąsias vestuvių metines.

15min primena, kad A.Vilčinskas ir R.Gajauskaitė Jonavoje susituokė 2016-ųjų vasarį, po mažiau nei metus trukusios draugystės – romantiški santykiai porą ėmė sieti 2015-ųjų vasarą.

Vestuvės buvo kuklios: Jonavos savivaldybėje vykusioje ceremonijoje dalyvavo tik jaunieji, taip pat liudininkai – A.Vilčinsko bičiulis Andrius Užkalnis su drauge Fausta Marija Leščiauskaite, ir dar nuotakos geriausia bičiulė.

„Mums tai tiesiog „susirašymas“. Jei į vestuves kviestume tėvus, tada prasidėtų... Tada jau ir mano sūnus, ir draugus kviesti reikėtų. O mes nusistatę prieš bet kokius balius. Geriau jau išvykti į povestuvinę kelionę ir taip atšvęsti savo vestuves, o ne kažkur kelti taures“, – 15min tuomet sakė A.Vilčinskas.

Nuotaka antrino: „Norėjome susituokti kitaip, be to, dabar tos ceremonijos išvis išėjusios iš mados. Mums nereikia didelio baliaus. Nei aš, nei Arvydas nemėgstam sėdėti prie tų didelių stalų.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Dainininkas Arvydas Vilčinskas Jonavoje vedė 29 metais jaunesnę Rūtą Gajauskaitę

VIDEO: Arvydas Vilčinskas vedė savo perpus jaunesnę mylimąją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius