-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata ir Tomas Nicholsonai pakrikštijo sūnų Harį: „Norėjome jaukios šeimos šventės“

Prieš 11 metų, 2007-ųjų liepos 7-ąją, Beata ir Tomas Nicholsonai pakrikštijo dukrą Izabelę. Po poros metų, spalį, per Beatos sesers Odetos vestuves, atšventė sūnaus Jurgio krikštynas, o šią liepos 5-ąją surengė ir mažojo Hario Nicholsono krikšto šventę.
Beata ir Tomas Nicholsonai su sūnumi Hariu ir jo krikšttatėviais Vita Ramanauskaitė bei Deiviu Bork
Beata ir Tomas Nicholsonai su sūnumi Hariu ir jo krikštatėviais Vita Ramanauskaitė bei Deiviu Bork / Dovilės Jakštaitės nuotr.

„Datą pasirinkome paprastai, greitai, be didelių planavimų – tarp kelionių ir Dainų šventės, prieš Mindaugo dieną. Gyvenimas eina greit, ten viską reikia spėti įterpti, o kuo didesnė šeima tuo daugiau poreikių“, – pasakojo TV laidų vedėja, kulinarinių knygų autorė Beata.

2017-ųjų kovą trečio vaiko, sūnaus Hario susilaukusi pora berniuką pakrikštyti nusprendė Vilniaus Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje.

Dovilės Jakštaitės nuotr./Nicholsonų sūnaus Hario krikštynos
Dovilės Jakštaitės nuotr./Nicholsonų sūnaus Hario krikštynos

Hario krikšto tėvais tapo šeimos draugai – krašto apsaugos ministro patarėja viešiesiems ryšiams Vita Ramanauskaitė ir mados aksesuarų platintojas iš Niujorko Deivisas Borkas.

Šeima sūnui nusprendė duoti tėvo krikšto vardą Tomas. „Vardas šventas, todėl nereikėjo nieko rinkti“, – šypsojosi Beata.

Datą svarbiai šeimos šventei liepos 6-osios, Mindaugo karūnavimo dienos išvakarėse, Nicholsonai taip pat pasirinko gana spontaniškai – sako, tai buvo tas laikas, kuris tiko tiek jiems, tiek Hario krikšto tėvams. O ir gražiai sutapo – Izabelės krikštynos vyko beveik tuo pačiu metu.

Dovilės Jakštaitės nuotr./Beata ir Tomas Nicholsonai su sūnumi Hariu
Dovilės Jakštaitės nuotr./Beata ir Tomas Nicholsonai su sūnumi Hariu

„Norėjome paprastos ir jaukios šventės, šeimos susibūrimo. Be jokio sureikšminimo ir išankstinio pasiruošimo, nes tikime, kad geriausi dalykai gyvenime yra paprasti“, – 15min pasakojo Beata.

Didelių iškilmių šeima neplanavo: po ceremonijos bažnyčioje surengė nedidelę šventę namuose, pagamino želė tortą, krikšto mama iškepė skruzdėlyną.

„Izabelė krikštynose net nedalyvavo, nes ėjo į Dainų šventės, kurioje dalyvavo, repeticiją“, – pasakojo Beata.

Pasak jos, „gyvenimas eina greitai, viską reikia spėti įterpti, kuo didesnė šeima tuo daugiau poreikių“.

„Čia turbūt mūsų vienintelė nuotrauka, kai mes tik su Hariuku, tai minutei apsimetėme, kad jis vienturtėlis. Bet nesvarbu, kiek vaikų turėtum, vieną ar daugiau – kiekvieną vaiką myli taip, lyg jis būtų vienas vienintelis, nes tėvų meilė – toks dalykas, kuriam nėra baigtinio taško“, – sakė Beata.

Dovilės Jakštaitės nuotr./Beata ir Tomas Nicholsonai su sūnumi Hariu ir jo krikštatėviais Vita Ramanauskaitė bei Deiviu Bork
Dovilės Jakštaitės nuotr./Beata ir Tomas Nicholsonai su sūnumi Hariu ir jo krikštatėviais Vita Ramanauskaitė bei Deiviu Bork

Exactly 11 years ago, 07/07/07 Isabellas Christening @arvrmz @vilmadarling

A post shared by BeataNicholson (@beatanicholson) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius