-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Birutei Navickaitei atliko krūtinės didinimo operaciją: „Uždirbu pinigus ir galiu sau tai leisti“

Palangoje gyvenanti buvusi Seimo nario Petro Gražulio mylimoji ir jo vaiko mama Birutė Navickaitė išpildė savo seną svajonę. Prieš daugiau nei metus dukters susilaukusi moteris atliko krūtinės didinimo operaciją.
Birutė Navickaitė
Birutė Navickaitė atliko krūtų didinimo operaciją / Asmeninio albumo nuotr.

B.Navickaitė 15min pasakojo jau seniai svajojusi atlikti šią operaciją. Kaip pati sako, daugelį metų jautė kompleksus dėl savo kūno, nešiojo tik plačius, formas paslepiančius drabužius.

„Mano visos liemenėlės buvo su pakietinimais, rūbai – uždari, viskas paslėpta. Nemanau, kad moteris gali būti laiminga, kai neturi krūtinės“, – įsitikinusi Birutė.

Pasiryžusi imtis veiksmų ji visai neseniai užsirašė į kliniką, o kitą dieną buvo atlikta operacija.

Asmeninio albumo nuotr. /Birutė Navickaitė atliko krūtų didinimo operaciją
Asmeninio albumo nuotr. /Birutė Navickaitė atliko krūtų didinimo operaciją

Šiuo metu Birutė jau grįžusi iš ligoninės, džiaugiasi, kad viskas praėjo be komplikacijų: „Operacijos nereikėjo laukti, naktimis nemiegoti, apie ją galvoti. Viskas įvyko greitai ir sklandžiai.“

Nors Birutė pasakojo, kad idėja apie plastinę operaciją jos galvoje sukosi jau nuo jaunystės, tačiau kol kas šios idėjos negalėjo įgyvendinti dėl prieš daugiau nei metus gimusios dukters. Kadangi mažylę reikėjo pastoviai nešioti, gydytojai liepė palaukti.

„Praeitais metais rudenį apie tai svarsčiau labai rimtai, bet susilaikiau dėl finansinių priežasčių, dėl mergaitės“, – sakė moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Birutė Navickaitė po krūtų didinimo operacijos
Asmeninio albumo nuotr./Birutė Navickaitė po krūtų didinimo operacijos

Tačiau vos prieš kelias dienas atlikusi operaciją Birutė sakė esanti ja labai patenkinta. Anot moters, kiekvienas žmogus gyvenime turėtų vadovautis ne baimėmis, o siekiu jaustis taip, kad būtum laimingas.

„Niekam ne paslaptis, kad esu dirbantis žmogus, man nereikia sėdėti prie bažnyčios, turiu savo versliuką, todėl užsidirbu pinigėlių, dėl to man niekas neturi pareikšti priekaištų, kad kažką sau leidau“, – priduria Birutė.

15min ji teigė, kad pati priėmė šį sprendimą, o jei kas ir būtų bandęs ją atkalbėti, nebūtų klausiusi. Neatbaidė ir po atlikėjos Nijolės Pareigytės istorijos viešumoje pasirodžiusi informacija apie operacijos pasekmes, galimą žalą sveikatai.

„Manęs tai negąsdino. Žinau, kad ateity reikės pasikeisti implantus. O net ir nepasididinus krūtinės, jai gali kas nors nutikti. Šiandien labai džiaugiuosi, kad pagaliau ryžausi atlikti operaciją“, – sako Birutė.

Tiesa, prieš atsiduodama į chirurgų rankas moteris pasakojo sulaukusi vieno patarimo iš pažįstamos. Ji Birutei pasiūlė įsidėti kuo didesnius implantus, jei jau pasiryžo tokiai gultis ant operacinės stalo.

Paklausus, ar anksčiau B.Navickaitė jau yra atlikusi kokius nors chirurginius patobulinimus, moteris pasakojo išbandžiusi ir pakeitusi ne vieną savo trūkumą. Tačiau viskas, anot jos, atrodo labai natūraliai.

„Manau, kad geriau nueiti pas gydytoją, nei pirkti kosmetiką. Esu nusipirkusi kremą už 700 litų, kitą dieną atsibudau ir veidrodyje pamačiau save visą užtinusią nuo jo“, – prisiminė Birutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius