-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Byra iliuzionisto Arvydo Stonio santuoka: ketvirtoji žmona kreipėsi į teismą

Magiškais triukais žiūrovus stebinantis vienas garsiausių šalies iliuzionistų Arvydas Stonys asmeniniame gyvenime stebuklo kol kas nesukūrė – byra ketvirtoji jo santuoka. A.Stonio žmona Rita Stonienė kreipėsi į teismą dėl skyrybų, praneša 15min.
Arvydas Stonys su žmona Rita
Arvydas Stonys su žmona Rita / Luko Balandžio / 15min nuotr.

15min žiniomis, Rita Stonienė daugiau nei 12 metų trunkančią santuoką siekia nutraukti kaltę mesdama vyrui. Į teismą dėl skyrybų ji kreipėsi šių metų balandį. Bylą šį penktadienį atvertusi teisėja spręs ir turto padalijimo klausimą.

„Nenoriu situacijos komentuoti. Būna, kad taip atsitinka“, – paklaustas apie skyrybas, 15min sakė Arvydas Stonys.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arvydas Stonys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arvydas Stonys

Santuoka su Rita iliuzionistui A.Stoniui – ketvirtoji. Susipažino jiedu medicinos kabinete, kuriame Rita dirbo. Pora kartu apsigyveno po kelių mėnesių draugystės. 2007 metais Stoniams gimė sūnus.

Pirmąją šeimą A.Stonys sukūrė būdamas 19 metų. Vyras pripažino, kad ši santuokinė patirtis ir jam, ir pirmajai žmonai buvusi labai karti. Iliuzionistas iš pirmos santuokos turi sūnų, tačiau aplinkybės susiklostė nepalankiai – tėvas ir sūnus nebendrauja.

Po pirmųjų skyrybų Arvydas toliau siekė šeimyninės laimės, tačiau ji vis išsprūsdavo – nepasisekė sukurti darnios šeimos nei su antrąja žmona – cirko artiste iš Alytaus, nei su trečiąja – renginių organizatore.

Žlugus santuokai trečią kartą, Arvydas prisipažino, kad buvo nutaręs gyventi vienatvėje, bet pažintis su Rita suteikė naujos vilties. Arvydo ir Ritos Stonių santuoka truko daugiau nei 12 metų. Kaip prisipažino iliuzionistas, nė vienas ankstesnis jo ryšys tiek ilgai nesitęsė. Deja, ir ketvirtą kartą nepasisekė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius