-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chromatics“ surengė vienintelį pasirodymą Baltijos šalyse: Vilnių drebino elektroninės muzikos garsais

Penktadienio vakarą, kai sostinėje ūžė daugybė renginių, į išskirtinę pažintį su elektronine muzika pakvietė ir amerikiečių grupė „Chromatics“. Vilniuje jie surengė vienintelį, istorinį pasirodymą Baltijos šalyse.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Šio vakaro koncertas buvo ypatingas ne tik susirinkusiai publikai, bet ir organizatoriams. Dar prieš surengdama koncertą Lietuvoje, grupės „Chromatics“ komanda pareikalavo metalo detektoriaus, kurį dažniausiai naudoja oro uostuose. Amerikoje tai įprastas saugumo reikalavimas renginiuose, o šį vakarą jis buvo panaudotas ir prieš elektroninės muzikos grupės koncertą, tikrinant susirinkusią publiką.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Į koncertą susirinkę melomanai taip pat išgirdo ir apšildančios grupės „Desire“ atliekamas dainas. Vėliau į sceną žengė ir patys vakaro kaltininkai. Vakaro metu ekrane buvo rodomi grupės lyderio gaminti ir gyvai miksuojami vaizdai, tuo tarpu muzikantai ir koncerto žiūrovai pasinėrė į elektroninės muzikos garsus. Koncerto metu grupė atliko populiariausius kūrinius iš savo albumų „Night Drive“, „Kill For Love“, „Cherry“, net „Closer To Grey“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Koncerto akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Koncerto akimirka

Visi eklektiškos kūrybos nuopelnai scenoje ir už jos ribų priklauso grupės prodiuseriui ir instrumentalistui Johnny Jewelui. Jis tikras indie muzikos veteranas ir visiškai nepriklausomas artistas. Kino kūrėjai Johnny taip pat puikiai pažįsta ir žino, kad dirbdami su juo gaus kokybę. Davidas Lynchas, Ryanas Goslingas, Karlas Lagerfieldas – tai tik keli vardai, su kuriais dirbo ir įgarsino „Chromatics“.

Pats Jewelas šiuo metu pluša su 9 skirtingais projektais ir yra kietos leidyklos bosas. Sklando gandai, kad ponas yra sukūręs beveik 500 dainų, dar tiek pat sunaikinęs ir produktyvumu lyginamas su Franku Zappa. „Kuriu tokią muziką, kurią pats noriu girdėti“, – yra pareiškęs Jewelas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius