Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dukrai Ingridai partnerio ieškanti Liveta Kazlauskienė: „Slabakai“ mums nereikalingi“

Dainininkei Ingridai Kazlauskaitei spalio 1-oji – ypatinga diena, kurios ji laukė jau labai seniai. Šiandien jauna moteris pradeda atrankas, siekdama susirasti geriausią scenos partnerį. Įtampa ir nežinia užguls Ingridos ir jos tėvų pečius – kokie vyrai atvyks į dvarą? Ar bus iš ko rinktis?
Ingrida ir Petras Kazlauskai, Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida ir Petras Kazlauskai, Ingrida Kazlauskaitė / LNK nuotr.

Šį pirmadienio vakarą LNK eteryje startuoja realybės šou „Kaip Liveta pasakys“. Beveik pusė tūkstančio norinčiųjų dalyvauti ir tik devyni laimingieji, kovosiantys dėl galimybės dalytis viena scena su legendinio estrados dueto – Livetos ir Petro Kazlauskų – dukra.

„Nuo vaikystės ji visą laiką sakydavo: „Mamyte, kur man reikės rasti tokį vyrą kaip Petras, kaip tėtis?“ O aš jai sakydavau, kad kai tu rinksiesi, tuo metu tokių jau nebegamins“, – sako Liveta Kazlauskienė.

Video kadras/Liveta ir Petras Kazlauskai
Video kadras/Liveta ir Petras Kazlauskai

Visgi Ingrida projekte nesiruošia ieškotis širdies draugo – ji turi kitą, kaip pati sako, daug svarbesnį tikslą. Pirmojoje šou serijoje žiūrovai išvys penkis pretendentus, siekiančius tapti jos scenos partneriu.

Projekto dalyviai atliko prisistatymo kūrinius ir savo balsais mėgino sužavėti griežčiausią projekto komisiją – Ingridą Kazlauskaitę bei Livetą ir Petrą Kazlauskus.

Lengva nebuvo. Jau pirmąjį vakarą projekto dalyvio, 31-erių renginių vedėjo Irmanto netaktiškas kreipinys supykdė Kazlauskaitę. Garsiai moteriai nepatiko vyro kreipimasis į Petrą Kazlauską ir prašymas akomponuoti klavesinu.

„Noriu labai rimtai pakalbėti. Tėtis yra maestro. Jo visa patirtis scenoje, mokslai ir jo dainų pripažinimas neleidžia sakyti „Petrai, pagrok“, – kalbą pradėjo Ingrida. – Kai mūsų nuostabusis Petras groja, mes, moterys, labai stengiamės gražiai dainuoti, kad nebūtų gėdos. Kad būtų gražu.“

Video kadras/Laida „Kaip Liveta pasakys“
Video kadras/Laida „Kaip Liveta pasakys“

Pats Irmantas nesitikėjo tokios Ingridos Kazlauskaitės reakcijos, tačiau pripažino savo klaidą.

„Iš tikrųjų pasimečiau, nes galvojau, kad pasirodžiau kaip vienas silpniausių, nors tikėjausi daug geriau. Suglumino mane kameros“, – teisinosi renginių vedėjas. Tiesa, čia intrigos nesibaigė. Kito projekto dalyvio, 28-erių plaukų stilisto Vytenio elegancija įpykdė konkurentus.

Video kadras/Laidos „Kaip Liveta pasakys“ dalyvis
Video kadras/Laidos „Kaip Liveta pasakys“ dalyvis

„Iš tikrųjų pirmą kartą matau, kad šuniui dovanas neštų žmonės“, – apie netikėtą Vytenio sprendimą dovanomis nustebinti kalaitę Bellą kalbėjo jauniausias projekto dalyvis, 19-metis Dovydas iš Aukštaitijos.

Šį pirmadienio vakarą prasidedantis šou žiūrovus stebins širdį virpinančiais kūriniais bei galimybe pažvelgti į Kazlauskų gyvenimą iš arti. Net keturias savaites truks išbandymai, naujų dalyvių desantas ir skaudūs atsisveikinimai.

„Tai dabar pamatysime tuos pačius drąsiausius. Slabakai mums nereikalingi“, – tvirtai poziciją išreiškė Liveta Kazlauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius