-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika Vitulskienė: „Išeidavau iš parduotuvės ir kartais net pravirkdavau“

Vis nerasdama Lietuvoje esančiose parduotuvėse gražių „plius dydžio“ drabužių, dainininko Merūno Vitulskio žmona Erika Vitulskienė ėmėsi pati spręsti šią problemą. Ji atidarė savo vardo namus tam, kad moterims įkvėptų daugiau pasitikėjimo savimi, kad apsipirkinėjimas joms taptų malonumu.
Erika Vitulskienė
Erika Vitulskienė / Dainiaus Čėplos nuotr.

„Mano grožio namai labiau koncentruojasi į plius dydį, nes tokios moterys neturi kuo apsirengti – parduotuvėse nėra mūsų dydžio rūbų“, – šį penktadienio vakarą laidoje „KK2 penktadienis“ kalbės E.Vitulskienė.

Anot Erikos, Lietuvoje yra labai sunku įsigyti gražių „plius“ drabužių. Moteris atskleidė, kad anksčiau dažniausiai apsipirkdavo užsienyje: „Kadangi mano vyras daug dirba užsienyje, todėl daug keliaujame ir ten įsigydavau visus savo rūbelius“.

Erika pasakojo, kad apkūnios moterys susiduria ir su kandžiomis drabužių pardavėjų replikomis: „Labai daug būdavo neigiamų komentarų. Išeidavau iš parduotuvės ir kartais net pravirkdavau. Būdavo užgauliojimų“.

Moteris netrukus ves per LNK pasirodysiantį naują projektą „Dydžio (r)revoliucija“, kuriame bus renkamas plius dydžio modelis.

Laidoje dalyvavusi Lauryno Dubrovskio, visuomenėje geriau žinomo Keno pravarde, mama Rima kažkada svėrė net 140 kilogramų ir per kelerius metus atsikratė beveik pusę savo kūno masės. Moteris pasakojo, kad, norėdama įsigyti tinkamo dydžio drabužių, susidūrė su problema. „Turėjau labai minimalų kiekį rūbų ir dažniausiai juos pirkdavau internete. Jie tikrai nebūdavo gražūs“, – pasakojo R.Dubrovskienė

L.Dubrovskis sakė, kad jo mama turėjo daug problemų dėl sveikatos: „Ji savo grožiui dėmesio apskritai skirdavo nedaug. Jos pagrindinis tikslas buvo nueiti iki parduotuvės ar poliklinikos“.

„Mama laikėsi įvairių dietų – bado, grikių. Bet jos nepadėdavo arba būdavo didelė kančia“, – apie mamą pasakos Kenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius