-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotinio modelio Katie Price apvogta Elvyra Monginienė švenčia pergalę – pavyko atgauti pinigus

Užsienio žiniasklaidos dėmesį patraukusios kaunietės papuošalų kūrėjos Elvyros Monginienės apvogimo istorijoje padėtas taškas. Prekės ženklo „Elvyra Design“ įkūrėja iš aksesuarų vagyste kaltintos britų TV žvaigždės, modelio Katie Price pagaliau atgavo pinigus.
Elvyra Monginienė ir Katie Price
Elvyra Monginienė ir Katie Price / „Elvyra Design“ ir Scanpix nuotr.

15min primena, kad kriminalu tapusios tiesos paieškos truko beveik metus. Viskas prasidėjo tuomet, kai papuošalų kūrėja sutiko beveik 2 mln. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turinčiai Katie Price padovanoti tris poras auskarų ir apyrankę mainais už reklamą. Tačiau nei reklamos, nei papuošalų E.Monginienė negavo, o K.Price dingo tarsi į vandenį.

Nepavydėtinoje situacijoje atsidūrusi papuošalų kūrėja vasaros pabaigoje nusprendė kreiptis į žymų Didžiosios Britanijos televizijos šou „Can't Pay? We'll Take it Away!“ ( „Negalite mokėti? Mes atsiimsime“).

„Nerijus&Gintarė photography“ ir Reuters/Scanpix nuotr./Elvyra Mongienienė ir Katie Price
„Nerijus&Gintarė photography“ ir Reuters/Scanpix nuotr./Elvyra Mongienienė ir Katie Price

Laidoje Elvyra sulaukė antstolių pagalbos – šie susisiekė su K.Price ir informavo ją, kad ji per kelias savaites turi grąžinti skolą, o jei to nepadarys, į jos namus atvyks su gausia televizijos komanda.

O laiškas išties suveikė. Visai netrukus, rugsėjo 24-ąją, papuošalų kūrėja pinigus atgavo – į jos sąskaitą Price vardu pervesta 1250 eurų.

„Jaučiuosi puikiai, mes ją pamokėme, kad žodžio nesilaikymas gali kainuoti. Nesvarbu, kas tu, kokioje šalyje gyveni“, – 15min pergale džiaugėsi E.Monginienė.

Moteris tai laiko svarbia pamoka savo gyvenime, įrodymu, kad pasitikėti galima ne visais. Taip pat – paskata domėtis savo teisėmis nebijoti jas apginti.

„Aš sunkiai dirbu, noriu įrodyti kokie lietuviai yra talentingi. Nereikia būti prancūzu ar italu, kad būtum kūrybingas, tereikia turėti vaizduotę, talentą ir tikslą, bei labai mylėti žmones, bet prieš tai juos gerai atsirinkti“, – apie išgyvenimus kalbėjo papuošalų kūrėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius