-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotosesijoje be drabužių įsiamžinusi Goda Alijeva: „Dingo noras įtikti ir patikti“

Pamilti save. Dažnai užduotis neįmanoma, kai aplinkui save matai tobulai retušuotas nuotraukas, nepriekaištingą vaizdą, kuris apsigyvenusiems telefone neretai tampa vienintele realybe. Goda Alijeva instagrame laikosi kitos pozicijos – čia ji tikra, natūrali, žemiška. Taip ilgainiui ji pamilo save tokią, taip gimė ir itin intymi fotosesija.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Joe Black Photography nuotr.

Prieš objektyvą ji stovėjo tūkstančius kartų, prieš veidrodį – dar bent dešimt kartų daugiau. Kaip ir kiekviena moteris. Vis dėlto šį kartą Goda Alijeva į save pasižiūrėjo kitomis akimis.

Ji ryžosi fotosesijai be jokių drabužių, be jokio retušo, glamūro ar vaidybos. Ryžosi save pamatyti tokią, kokia yra, nes šiuo metu ji nuo savęs nebando nieko slėpti.

„Fotosesija įvyko labai spontaniškai, jai nebuvo ruoštasi, detalės nebuvo apgalvotos. Juk ir gyvenime taip būna, todėl ji dar natūralesnė. Mano gyvenimas nėra glamūrinis, negyvenu žvaigždės gyvenimo, neturiu posh dalykų ar prabangos prekių, gyvenu taip, kaip gyvenu, ir man dėl to nė kiek ne gėda. Priešingai, kaifuoju nuo to, kad esu paprastas žmogus“, – sako žinoma moteris.

Prieš kameros objektyvą Goda buvo visiškai be drabužių. Šiuos kadrus atlikėja ir drabužių kūrėja išsisaugojo asmeniniam albumui, nuotraukos, kaip ir minėta, neretušuotos. Kaip sako Goda, norėjosi moteriškų, šiltų, tikrų prisiminimų, o ne netikro gyvenimo atspindžio. Su žiniasklaida atlikėja dalijosi tos pačios, bet ne tokios atviros fotosesijos vaizdais.

„Aš matysiu save tokią, kokia buvau. Su branda atėjo ir kitoks suvokimas apie nuogą kūną. Stereotipiškai dažnas įsivaizduoja kažką provokuojančio ar vulgaraus, todėl iš to kyla labai daug baimių, kompleksų.

Joe Black Photography nuotr. /Goda Alijeva
Joe Black Photography nuotr. /Goda Alijeva

Žinoma, lengva nebuvo. Įsijausti į akimirką ir pozuoti be drabužių yra patirtis, bet išsklaidyti jaudulį padėjo palaikiusi komanda. Na, ir pats gyvenimas. Goda neslepia, kad nors visada save mylėjo, tačiau toks suvokimas apie savo kūną, tokį, koks jis yra, atėjo tik dabar.

„Su branda ateina suvokimas, priėmimas savęs. Nebekuri iliuzijų, nestatai savęs į rėmus. Moteriškumas ateina su metais, o į šį žodį eina ir meilė sau. Transformacija įvyksta palaipsniui, nors ir jaunesnė mylėjau save, tikėjau savimi, bet tik dabar suvokiau savo pasaulį, norus, tikslus. Dingo noras įtikinti, patikti, atsirado tikslus žinojimas, ko noriu“, – sako Goda ir priduria, kad net ir ilgą laiką jai prikabinta „gražiausios moters etiketė“, nors ir maloni, tačiau ne esminė. Ji niekad negalvojo, kad dėl tokių titulų privalo gyventi įstatyta į rėmus ir reprezentuoti tik tobulą gyvenimą.

Ar prie to galėjo prisidėti atsiradę vaikai? Žinoma. Tačiau tai nėra viena iš priežasčių, kodėl viduje įvyko virsmas. Matyt, vienas iš stipresnių – įvykusios skyrybos, kurios moterį tarsi išlaisvino.

Ir nors juokaujama, kad įsimylėję žmonės tiesiog švyti, Goda spinduliuoja laime neturėdama antros pusės. Tad būti savimi, mylėti save ir nepamiršti gyventi neinstagraminio gyvenimo Goda linki ir kitiems, ypač jauniems žmonėms.

„Grįžta natūralumas ir paprastumas, tad sugrįžkite į čia ir dabar. Mėgaukitės vaikščiojimu parku, kavos puodeliu namie, buvimu su draugais, o ne kitų žmonių gyvenimu, kuris neretai visiškai neatitinka realybės“, – pabrėžia G.Alijeva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius