Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Alijevos 35-metis – mylimojo staigmena, pamiršti skandalai ir atrasta ramybė

Penktadienį atlikėjai, grupės „69 danguje“ narei Godai Alijevai sueina 35-eri. Nors moteriai pastaraisiais metais gyvenimas vis pametėdavo išbandymų, dabar ji teigia pasiekusi tokią ramybę, kurios laukė ilgai. 15min kalbinta atlikėja atvira – dabartinio gyvenimo etapo, meilės sau, šeimai, draugams, artimiesiems ir širdies draugui į nieką nekeistų.
Goda Alijeva su vaikais
Goda Alijeva su vaikais / Asmeninio albumo ir 15min nuotr.

Birželio 4-ą dieną atlikėja Goda Alijeva mini jubiliejų – pasitinka 35-uosius metus. Ta proga, kaip 15min patikina moteris, šventė tikrai įvyks.

„Kadangi tai, nors ir ne apvalus, bet jubiliejus, iš pradžių jaudinausi, galvojau, ką reikės daryti, gal reikės kažką organizuoti ir t.t. Kadangi turiu didelį draugių ratą, visos labai artimai bendraujame, su kai kuriomis draugaujame ir dešimtmečiais, nori nenori, vis tiek reikės susiburti, nors ir kartais norėčiau gimtadienius praleisti.

Beje, šiais metais šitą organizacinę naštą nuo manęs nuėmė. Dabar negalvoju apie savo gimtadienį. Jeigu atvirai, galvoju tik apie suknelę ir batelius“, – juokiasi G.Alijeva.

Kaip atskleidžia atlikėja, šįkart gimtadienio organizacinę naštą prisiėmė jos širdies draugas Nerijus Antanavičius, G.Alijevai pažadėjęs padaryti staigmeną.

„Šiais metais garsiai išreiškiau norą, kad būtų labai smagu tada, jeigu gimtadienyje dalyvautų vaikai. Kad visi, kurie turi vaikų, galėtų nesukti sau galvos, kam palikti savo mažuosius, tiesiog juos pasiimtų drauge. Taip pat – kad vieta būtų laisva, smagi, kad būtų ką veikti vaikams ir suaugusiems. O kaip bus, kur bus ir kas bus, nieko nežinau“, – nekantriai šypsosi atlikėja.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės

Skandalai galvos nekvaršina

Apie mylimąjį, kuris pasiryžo užsiimti G.Alijevos gimtadienio organizacija, moteris atliepia tik gražiais žodžiais. Tiesa, per daug įvykiams už akių nebėga – šiuo laikotarpiu sako labiausiai vertinanti savo ir vaikų emocinę sveikatą.

„Kol kas tekėti nesiruošiu, man dar niekas nepasipiršo, nors dažnai sulaukiu šito klausimo. Dabar labai paprastai žiūriu į gyvenimą – esu iš tų moterų, kurios mėgaujasi laiku. Jeigu gerai, atiduodu visą savo širdį ir gyvenu, o jeigu blogai, manau, kad mano metai man leidžia ką nors keisti ir priimti sprendimus. Tikrai netekėčiau ar nebūčiau kartu su žmogumi, jeigu su juo kas nors būtų blogai, tikrai ant kupros netempčiau bjaurių santykių ir savęs moraliai negniuždyčiau.

Galų gale, tam teisės ir neturiu – turiu du vaikus, privalau būti laiminga. Nelaiminga jau buvau, todėl dabar noriu viską daryti taip, kad būtų gerai ne tik man, bet ir vaikams. Dabar mano gyvenimas labai gražus, man tai labai patinka, man labai patinka vėl jaustis moterimi, man labai patinka, kad manimi labai rūpinasi, kad stengiasi dėl kiekvienos smulkmenos. Man tai gražu, tai didelė gyvenimo dalis. Dėl to džiaugiuosi“, – šypsosi atlikėja.

Vis dėlto iš socialinių tinklų rodėsi, kad pasiekti ramybę su mylimuoju Godai nebuvo lengva. Ypač garsiai skambėjo konfliktas su buvusia Nerijaus mylimąja Mia, kuris tapo tikru mūšio lauku.

„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Goda Alijeva
„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Goda Alijeva

Dabar G.Alijeva jau yra užvertusi šį gyvenimo puslapį ir, kaip pati sako, nesijaučia kaip skandalų kūrėja, veikiau suprantanti šou pasaulio taisykles.

„Tada aš nesiskandalinau, į viską žiūrėjau apgalvotai. Kai tai yra ne tavo purvas, tada prie tavęs ir nelimpa. Visada atsitraukiu nuo kitų žmonių intrigų, nes tai manęs neliečia. Įtampos dėl šios situacijos niekada neturėjau. Žmonės dažniausiai susikuria savo gyvenimo situacijas, skandalus, kartais šou pasaulio žmonės daro tikslingai tam, kad primintų apie save.

Beje, šou pasaulio taisyklės man yra žinomos, suprantu, kaip su tuo žaisti, kaip tai dėlioti, išgyventi. Kadangi šiame šou versle esu ne naujokė, truputėlį kitaip į viską žiūriu ir nepasiduodu blogai emocijai. Kai tau viduje yra gerai, visiems linki gėrio, ramybės, nesistengi drabstytis purvais ir galvoti apie skandalus“, – dabar kalba atlikėja.

Galvon smarkiai Goda neima ir buvusio mylimojo veiksmų, dalijamų atviresnių interviu apie jų buvusius santykius, ne visai gražios jųdviejų pabaigos. Nors dėl susiklosčiusių aplinkybių jiems ne kartą teko žengti ir teismo koridoriais, dabar atlikėja jau paleidusi nuoskaudas, o viešesnių buvusiojo pasisakymų nesureikšmina:

„Mano subjektyvi nuomonė būtų priešinga, man tai labai nevyriška, – juokiasi ji. – Bet kokiu atveju – reikia žmogui palinkėti laimės, sėkmės ir... meilės. Vis dėlto mums, nors ir minimaliai, tenka pabendrauti dėl vaikučių, ir viskas su tuo yra gerai. Gyvenimas jau nusistovėjo ir didelių intrigų nėra. Mes gyvename taip pat kaip ir kiti žmonės, skirtumas tas, kad apie mus parašo.“

Verslios draugės ir naujas gyvenimo puslapis

Paklausta, ar viešumas nekiša kojos, ypač kai kalba eina apie auginamus vaikus, ar jiems dėl to nėra sunku, Goda problemų tame nemato – kaip sako, mama yra mama, vien jau šis žodis savaime yra pilnas meilės.

„Bet kokiu atveju savo vaikams būsiu pati geriausia mama, kokia tik gali būti, nes jie turi būtent mane tokią. Jiems stengiuosi atiduoti savo visą širdį, meilę, viską, ką tik galiu, sugebu geriausio ir apsaugoti nuo sunkių dalykų, blogų emocijų ir pan.“, – kalba atlikėja.

Joe Black Photography nuotr. /Goda Alijeva
Joe Black Photography nuotr. /Goda Alijeva

Beje, kaip prisipažįsta moteris, būtent vaikų augimas smarkiai prisidėjo prie jos pačios vidinių pokyčių. Ji, kaip mama, sako nebegalinti sau leisti būti nelaiminga:

„Keisti gyvenimą mane privertė jo pamokos, metai ir vaikai. Kai jauti didelę atsakomybę dėl vaikų, jų auginimo, auklėjimo, vertybių diegimo, puoselėjimo šeimoje, aplinkoje, viskas išeina natūraliai. Metų skaičius davė vidinės ramybės, nes, kai esi jaunas, į viską reaguoji labai jautriai, labai panikuoji, stresuoji. O kai supranti, kad tam tikri dalykai nuo tavęs nepriklauso, eini lengviau ir leidi tam vykti, nes pakeisti nieko negali.“

Dėl vidinių ir išorinių pokyčių atlikėjos gyvenimo kokybė smarkiai pagerėjo. Ji sako, kad šiandien jis yra daug geresnis, ramesnis, laimingesnis, o ir artimieji sveiki, kas nesukelia papildomo diskomforto.

Naujų vėjų pastaruoju metu Godai atnešė ir neseniai įsigytas būstas, kuris, kaip tikisi moteris, taps puikia investicija, po sunkaus atlikėjams laikotarpio padėsiančia atstatyti stuburą.

„Tai labai džiugus pokytis, kuris buvo viena didžiausių mano svajonių. Labai norėjau įsigyti dar vieną būstą, todėl šis tikrai yra ne paskutinis. Galų gale, vis tiek dirbame ir pinigėlius reikia kur nors investuoti, o ne leisti vėjais. Nesu tas žmogus, kuris labai mėgtų išlaidauti ar tenkinti savo ne pačius reikalingiausius poreikius, minty turiu drabužius ar antraeilius dalykus. Geriau esu už tai, kad pataupyčiau, pasispausčiau ir vėliau gyvenčiau ramiau“, – atskleidžia dainininkė.

Įkvėpimo finansiniais klausimais Godai suteikia ir žinomos verslios draugės – tai ir Natalija Bunkė, ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Savo koncertinius pinigus investavusios į kitus projektus, moterys dabar džiaugiasi stabiliu gyvenimo pagrindu.

„Tikrai imu pavyzdį iš Nijolės ir Natalijos… Reikia neužsisėdėti, negyventi šia diena, kartais reikia pagalvoti apie savo ateitį. Neturime pasirinkimo, visos turim vaikučių, esame atsakingos moterys. Taip, mėgstame ir pasilinksminti, gyvename savo gyvenimą, jį geriame pilnom saujom, juo mėgaujamės, bet visada esame įjungusios sveiką protą ir tai, manau, yra labai gerai“, – sako G.Alijeva.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Akimirka iš Godos Alijevos 34-ojo gimtadienio šventės

Norėtų, kad niekas nesikeistų

Kitaip nei kai kurios scenos moterys, besibaiminančios čia tebeegzistuojančio amžiaus kulto, G.Alijeva bėgančių metų nė kiek nebijo. Nebe tas laikas, kad bandytum įtikti kitiems.

„Manau, kad bėgantys metai prideda brandos, žmogiškumo svorio, vidinės ramybės ir į metus žiūri truputėlį kitaip. Ir jaunystės kultas nebesvarbu – visada bus jaunesnių ar gražesnių, protingesnių. Ne tame esmė – daugiau žiūri savęs, savo gyvenimo, artimųjų rato, savo vaikų. Taigi, prioritetai atsiranda kitur“, – mano atlikėja.

Todėl ir dabar gyvenimas jai skanesnis, nei galbūt buvo prieš tai – Godą džiugina ir artėjantys koncertai, ir sugrįžęs gyvenimo ritmas, ir atrasta ramybė. Kaip sako ji, jeigu viskas liktų taip, kaip yra dabar, tai jau ir būtų gimtadieninės svajonės išsipildymas.

„Laimė jau yra 100-procentinė, tik mes per savo darbus, veiklas dažnai neatkreipiame dėmesio į mažus dalykus, nes būtent juose yra laimė. Laimė yra tada, kai visi sveiki, tėvai šalia, artimi žmonės palaiko, viskas vyksta gerai ir nėra didelių gyvenimo išbandymų. Sau palinkėčiau išlaikyti tą jausmą, tą emociją, dabartinę savo gyvenimo kokybę“, – pokalbį užbaigia pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius