-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerda Žemaitė prabilo apie slėptą nėštumą: „Neskubėjau džiaugtis, nes buvo grėsmė netekti vaikelio“

Televizijos laidų vedėja Gerda Žemaitė su vyru, laidų prodiuseriu Andriumi Žemaičiu šiandien gyvena itin pakiliomis nuotaikomis. Kaip jau panešė 15min, pora laukiasi išsvajoto vaikelio. Gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ jiedu atskleidė pagrindines priežastis, dėl kurių neskubėjo apie tai kalbėti viešai.
Gerda Žemaitė ir Andrius Žemaitis
Gerda Žemaitė ir Andrius Žemaitis / TV3 nuotr.

Prieš pusantrų metų susituokusi pora gyvena laukimu – pavasarį pasaulį išvys jų pirmas bendras vaikas. Nors G.Žemaitei šis nėštumas nėra pirmas – iš ankstesnės santuokos ji jau augina sūnų Marką, o A.Žemaitis iš ankstesnių santykių turi net keturis vaikus, pora laidoje prisipažino, kad šis nėštumas – tarsi Dievo dovana.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gerdos Žemaitės svajonė išsipildė: „TV pagalbos“ reporterė laukiasi kūdikio

„Emocijos yra nuostabios. Tai labai lauktas ir planuotas vaikelis, kuris pasaulį turėtų išvysti balandžio pradžioje. Tik lyginant su pirmuoju nėštumu, kuris buvo labai sklandus, šis nuo pirmų akimirkų yra su iššūkiais. Tačiau mes juos visus įveiksime ir nepaisant visko, esame labai laimingi!“ – laidai „Raudonas kilimas“ sakė G.Žemaitė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Andrius ir Gerda Žemaičiai
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Andrius ir Gerda Žemaičiai

Kalbos apie Gerdos nėštumą sklandė jau kurį laiką, kone kasdien moteris sulaukia žiniasklaidos skambučių, tačiau džiaugtis šia žinia ji neskubėjo.

TV3 televizijos laidai ji su vyru Andriumi atskleidė, kodėl taip elgėsi. Pasirodo, nėštumo pradžia nebuvo sklandi, o grėsmė prarasti vaikelį buvo labai didelė. „Buvo dienų, kai jau atrodė, kad viskas....“,– su nuo ašarų žvilgančiomis akimis sakė Gerdos vyras Andrius.

TV3 nuotr./Gerda Žemaitė ir Andrius Žemaitis
TV3 nuotr./Gerda Žemaitė ir Andrius Žemaitis

„Gydytojai rekomendavo iki 20 nėštumo savaitės palaukti, šia džiugia žinia neskubėti dalintis, tačiau šiandien, kai situacija yra gerokai ramesnė ir stabilesnė, kai medikai nuramino, jog viskas stabilizavosi, galiu su džiugesiu patvirtinti, kad laukiuosi“, – kalbėjo žinoma moteris ir atskleidė, ką išgyveno pačiu baisiausiu laiku, kuomet grėsmė prarasti vaikelį buvo labai didelė.

Visas pokalbis su Gerda ir Andriumi Žemaičiais – sekmadienį, 18 val., TV3 laidoje „Raudonas kilimas“.

TAIP PAT SKAITYKITE: „TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Stiklickienė susižadėjo su prodiuseriu Andriumi Žemaičiu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius