Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gintarė Gurevičiūtė vaikų namų auklėtiniams surengė šventę ant ledo: susirinko ir žinomi žmonės

Socialinių tinklų žvaigždė Gintarė Gurevičiūtė sekmadienį surengtoje šventėje sakė, kad bent vienas procentas žmonių per pusmetį turėtų atlikti bent vieną neegoistinį darbą, kad gyventume gražesniame pasaulyje.
Gintarė Gurevičiūtė, Dmitrijus Jaruševičius, Merūnas ir Erika Vitulskiai su vaikais
Gintarė Gurevičiūtė, Dmitrijus Jaruševičius, Merūnas ir Erika Vitulskiai su vaikais / Asmeninio albumo nuotr.

Gintarė įsitikinusi, kad gerumas neturėtų apsiriboti vien tik kalėdiniu laikotarpiu ir ragino savo draugus bei sekėjus atkreipti dėmesį į tuos, kuriems jų pagalba galėtų būti reikalinga. Į šventę moteris pakvietė apie šešiasdešimt vaikų iš skirtingų sostinės globos bei socialinio užimtumo centrų, žinomus žmones su savo atžalomis.

Vėliau visi drauge čiuožė pačiūžomis ant ledo, persikėlė į „Can Can Pizza“, kur ne tik vaišinosi picomis, bet ir klausėsi Justino Lapatinsko dainų bei stebėjo Manto Wizard magišką pasirodymą.

Asmeninio albumo nuotr./Vaikų namų auklėtinių šventės ant ledo akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Vaikų namų auklėtinių šventės ant ledo akimirka

Į renginį drauge praleisti laiko ir nuoširdžiai su vaikais pabendrauti atvyko grupė „8 kambarys“, atlikėjai Deividas Talutis (Talaz) ir Karolis Alejūnas (Corsalis), krepšininkas Linas Kleiza su žmona Agneta, Erika ir Merūnas Vitulskiai su savo sūnumis, Katerina Voropaj, Justinas Lapatinskas su šeima, Mantas Wizard ir Gintarė Gurevičiūtė su Dmitrijumi Jaruševičiumi.

Renginyje dalyvavo vaikai nuo ketverių iki aštuoniolikos metų. Daugelis jų pirmą kartą gyvenime apsiavė pačiūžas ir įsikibę į žinomų žmonių rankas, vieni drąsiai, kiti atsargiau, atsistojo ant ledo. Beveik visi vaikai lanko įvairius būrelius, kai kurie vasaromis dirba. Dvi mergaitės pademonstravo išskirtinius gebėjimus, mat čiuožti mokėsi net septynerius metus. Vaikų namų auklėtiniai su žinomais žmonėmis taip pat dalinosi savo svajonėmis bei ateities planais.

„Liūdna stebėti, bet kartu ir labai žavi toks jaunų žmonių brandumas. Galbūt ne visi turi savo penkmečio planus, bet didžioji dauguma jų auga su teisingomis vertybėmis“, – po renginio kalbėjo E.Vitulskienė.

Asmeninio albumo nuotr./Vaikų namų auklėtinių šventės ant ledo akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Vaikų namų auklėtinių šventės ant ledo akimirka

Tuo metu Gintarės širdies draugas Dmitrijus liko sužavėtas išgirdęs, kiek daug berniukai išmano apie automobilius. Vyras vaikus ne tik pakvietė pasivažinėti savo visureigiu, bet ir nustebo išgirdęs vieno dvylikamečio svajonę.

„Paklaustas, kuo norėtų būti užaugęs, berniukas atsakė – milijardieriumi. Paklausiau, ką pirktų už savo uždirbtus milijonus, dvylikametis atsakė, kad viską atiduotų vaikų namams“, – jautriu pokalbiu dalinosi vyras.

Į renginį tiesiai iš oro uosto atskubėjo iš atostogų Balio saloje sugrįžę Agneta ir Linas Kleizos. Garsi šeima į šventę susirinkusius vaikus pradžiugino ne tik savo apsilankymu, bet ir kvietimu gyvai „Siemens“ arenoje stebėti didžiąsias Vilniaus „Ryto“ ir Stambulo „Galatasaray“ komandų varžybas, kurios įvyks jau kovo 3 dieną.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Gintarė kviečia vaikų namų auklėtinius aktyviai praleisti laiką ant „Akropolio“ ledo ir drauge pavakarieniauti „Can Can Pizza“. Prieš šešerius metus nugalėjusi LNK televizijos projektą „Šokiai ant ledo“ laidų vedėja su kolegomis surengė renginių ciklą Vilniuje, Kaune bei Elektrėnuose. Šiemet tai buvo ketvirtasis toks renginys, tačiau garsi moteris davė sau pažadą, kad tikrai ne paskutinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius