-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva pagimdė berniuką: su Aleksandru Kazakevičiumi sūnui davė retą vardą

Buvęs olimpietis, imtynininkas Aleksandras Kazakevičius (32) ir sporto trenerė Greta Lebedeva (28) šiuo metu – kaip niekada laimingi. Antradienį, liepos 17-ąją, porai gimė sūnus.
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Štai ir mūsų angeliukas – Eldaras“, – džiugią žinią socialiniuose tinkluose pranešė mama tapusi Greta Lebedeva.

Tiek Gretai, tiek Aleksandrui šis vaikelis – pirmasis ir ypač lauktas. Jau po praėjusį rugpjūtį įvykusių vestuvių porą mielai šnekėjo apie gausesnę šeimą.

„Vieni planuoja, kiti neplanuotai tai daro. Bet vaikelis tikrai bus kitas mūsų etapas. Nesvarbu, mergaitė ar berniukas, svarbiausia, sveikas“, – tąkart šypsojosi Aleksandras Kazakevičius.

Visgi Eldaras Kazakevičius Gretos ir Aleksandro šeimoje tikrai nebus pirma ir paskutinė atžala. Sporto trenerė yra minėjusi, kad pasvajojanti ir apie daugiau.

„Aš esu iš keturių asmenų šeimos, o Aleksandras iš penkių, tad tikrai svajojam apie du ar tris vaikučius, žinoma kaip Dievas duos“, – yra sakiusi ji.

Pora dar praėjusių metų rugpjūtį vienoje gražiausių, Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Tuomet jie žiedus sumainė po beveik ketverių metų draugystės.

15min primena, kad Greta ir Aleksandras susipažino naktiniame klube, kur tuo metu su kolege ir artima bičiule Indre Burlinskaite scenoje pristatė grupės „Kitokios“ programą.

Kaip patys juokauja, jiedu susituokti galėjo jau prieš kelerius metus – juk Aleksandras Gretai pasipiršti nusprendė praėjus vos trims mėnesiams nuo jų draugystės pradžios, pora susižadėjo dar 2014 metais,simbolinę Valentino dieną.

Vestuves pora pradėjo planuoti jau seniai, tačiau dėl įvairių aplinkybių jas vis atidėliojo: tai darbai, tai įvairūs projektai, tai dar kokios veiklos atsirasdavo. Tačiau praėjus maždaug pusmečiui po didžiosios šventės jiedu ėmė gyventi laukimu – jau netrukus jų šeima turėtų pagausėti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Olimpietis Aleksandras Kazakevičius vienoje gražiausių bažnyčių susituokė su Greta Lebedeva

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius