Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gretė Brokienė ir Aleksandras Brokas susilaukė antros atžalos: „Gimdymas buvo labai lengvas“

Lietuvos atstovė konkurse „Mrs Globe 2020“ Gretė Smičiūtė-Brokienė ir jos vyras režisierius Aleksandras Brokas šiandien ant rankų jau sūpuoja antrą vaiką. Porai antradienį gimė berniukas.
Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė
Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė / Eglės Jociūtės nuotr.

Džiugia žinia Gretė pasidalijo socialiniame tinkle. Ji rašė, kad antradienis jos šeimai buvo itin ypatinga diena, nes gimė sūnus. Tiesa, kaip sakė žinoma moteris, gegužės 26-tą savo gimtadienį švenčia ir sūnaus senelis, todėl dabar šeimoje kiekvienais metais bus dviguba šventė.

„Išties, vakarykštė diena buvo labai pakili ir kupina nuostabiausių jausmų. Nors gimdymas man yra itin intymus ir privatus reikalas, negaliu nepasidalinti kokį gražų įvykį šį kartą išgyvenome.

Jau kuris laikas kartojau vyrui, kad norėčiau jog tai būtų lyg šventė, lyg absoliučiai malonus ir pakylėjantis įvykis, o ne ta garsiai apšnekama gimdymo kankynė ir agonija, kurios dažna moteris paniškai bijo. Išties, kai gerai įsiklausai savo kūno, kai suvoki, kad šį procesą koordinuoja motinėlė gamta, o moterys gimdė, gimdo ir gimdys tūkstančius metų, vienos, su medikais, su vyrais ar be jų, kai sąmoningai prisijaukini tą pamažu artėjantį skausmą – jis tiesiog... išnyksta“, - socialiniame tinkle rašė moteris.

G.Brokienė teigė, kad gimdymas praėjo labai greitai ir lengvai. Neprireikė net nuskausminamųjų, priešingai, jau antrą kartą gimdžiusi moteris sakė, kad išmoko tai priimti kaip natūralų, savaime suprantamą procesą. Nors šalia jos dėl karantino nebuvo vyro, Gretė pasakojo visada jautusi jo palaikymą.

„Tam, kad jausčiau vyro palaikymą, man nereikėjo gimdykloje spausti jo rankos iki kraujotakos sutrikimų, jaučiau Aleksandro padrąsinimą ir pasididžiavimą manimi dar iki ateinant vakarykštei dienai. Nors ir nebuvome vienoje erdvėje, laike visuomet stengiamės būti vieninga visuma.

Esame laimingi dar labiau negu anksčiau ir ačiū visiems pasveikinusiems“, – socialiniame tinkle rašė G.Brokienė.

15min primena, kad Aleksandras ir Gretė susituokė 2017 metų rugsėjį. Šventę jiedu iškėlė Vilniuje.

2018-ųjų birželio 17-ąją pora susilaukė pirmagimės. Gimusiai dukrai sutuoktiniai davė baltų deivės įkvėptą vardą – pavadino Leyla.

Dar šio mėnesio pradžioje G.Brokienė atstovavo mūsų šaliai Kinijoje vykusiame grožio konkurse „Mrs Globe 2020“ („Misis pasaulis 2020“). Čia ji pelnė „Life Legacy“ apdovanojimą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po metų draugystės susituokė režisierius Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė: „Buvo ideali diena“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius