Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Ivanova su „Kristal“ merginomis pasislėpė po žėrinčiomis Helovino kaukėmis: virto skeletais

Grupės „Kristal“ atlikėjos Kristina Ivanova, Julija Jegorova, Donata Ramanauskaitė bei Laura Žvagulienė šią savaitę dalyvavo išankstinėje Helovino tematikos fotosesijoje, kurioje su grimuotojų pagalba jos buvo paverstos kristalais žėrinčiomis skeletonėmis.
Merginų grupė „Kristal“ pasislėpė po žėrinčiomis Helovino kaukėmis
Merginų grupė „Kristal“ pasislėpė po žėrinčiomis Helovino kaukėmis / Mindaugo Butkaus nuotr.

„Nedvejodamos sutikome su „I’M Beauty“ studijos grimuotojų kvietimu dalyvauti tokioje fotosesijoje, nes pati kristalų tema labai artima mūsų grupei“, – kalbėjo K.Ivanova.

Atlikėja K.Ivanova teigia, jog Helovino šventė jai asocijuojasi su darbu ant scenos, nes per šią šventę dažniausiai ji koncertuoja su merginomis. „Taip pat darau šventinius makiažus savo klientėms, tačiau šiais metais atsisakiau visų darbų ir keliausiu su savo draugu lankyti kapų“, – sakė ji.

Mindaugo Butkaus nuotr./Kristina Ivanova
Mindaugo Butkaus nuotr./Kristina Ivanova

Glamūrinis, kristalais puoštas skeletas šiemet tapo pagrindine grupės šventine atributika. Kiekvienai atlikėjai makiažo meistrės parinko labiausiai tinkančią spalvą, kuri padėjo geriau atskleisti kiekvienos iš merginų charakterius.

„Mane puošusi visažistė Roberta Mackėvič tai atliko be jokių priekaištų ir leido pasijausti tikra helovino karaliene“, – kalbėjo Donata.

Ji tikina Helovino šventės įprastai nesureikšminanti, tačiau pasipuošti jai esą visuomet smagu. „Tikrai pajaučiau šventės dvasią. Grimą atliko profesionalai ir jie pavertė mane kažkuo, kad net sunkiai atpažinau save veidrodyje“, – sakė ji.

Mindaugo Butkaus nuotr./Donata Ramanauskaitė
Mindaugo Butkaus nuotr./Donata Ramanauskaitė

Kitai grupės narei J.Jegorovai Helovinas asocijuojasi su saldumynų prašančiomis mielomis raganaitėmis, velniukais.

J.Jegorova turi tradiciją ir jau daug metų Helovino dieną žiūri filmą „Hokus Pokus“. O šiemet nusprendė dalyvauti išskirtinėje fotosesijoje – jai patinka pamatyti save visai kitame amplua, tai jai tarsi iššūkis.

Su grimere Monika Jazbutyte J.Jegorova dirba jau ne pirmą kartą, tad viena kita pasitiki ir žino, kad rezultatas bus puikus.

Mindaugo Butkaus nuotr./Julija Jegorova
Mindaugo Butkaus nuotr./Julija Jegorova

„Kristal“ grupės narė L.Žvagulienė teigia, kad šiais metais šią šventę jai norisi švęsti kuo ramiau, todėl su šeima važiuos į kapines, aplankys artimųjų kapus. Laura nesilanko Helovino vakarėliuose, kur persirengiama įvairiais kostiumais, tačiau fotosesijos metu įkūnyti tam tikrą personažą jai buvo labai įdomu.

Mindaugo Butkaus nuotr./Laura Žvagulienė
Mindaugo Butkaus nuotr./Laura Žvagulienė



Studijos vadovė R.Valantinaitė teigė, kad dirbti su merginomis buvo labai paprasta, nes jos labai artistiškos ir meniškos. „Bendrą įvaizdį kūrėme visi kartu, o ir tema atspindi merginų grupės pavadinimą, tad pagal kiekvienos charakterį reikėjo parinkti spalvas ir sugalvoti kaip bus merginos grimuojamos“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius