-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą atvykusios ukrainiečių žvaigždės „Go_A“ užstrigo oro uoste

Pirmadienį į Lietuvą atskrido „Euroviziją“ sužavėjusi ukrainiečių grupė „Go_A“. Visgi jau kuris laikas atlikėjai yra įstrigę Vilniaus oro uoste ir dėl kilusių problemų su dokumentais negali palikti jo patalpų.
Vilniaus oro uostas, „Go_A“
Vilniaus oro uostas, „Go_A“ / VSAT archyvo ir organizatorių nuotr.

Jau antradienį „Eurovizijos“ žvaigždės iš Ukrainos, grupė „Go_A“ turėtų lipti ant scenos „Vilnius Ore“ sostinės Vingio parke įsikūrusiame VU Botanikos sode.

Visgi jau į Lietuvą atskridę atlikėjai susidūrė su nesklandumais – kaip pranešė renginio organizatoriai, grupė jau apie 3 valandas yra priversta leisti laiką oro uoste, nes kilo nesklandumų su jų dokumentais.

16 val. buvo planuota surengti spaudos konferenciją su „Go_A“ grupe, tačiau dėl kilusių problemų ji yra nukeliama į vėlesnį laiką.

„Norėjome pranešti, kad keturias valandas užstrigusi grupė „Go_A“ jau kelias valandas yra viešbutyje. Grupė Vilniuje nusileido 11:55 iš Kijevo, tačiau susidūrė su problemomis dėl neteisingai užpildytų dokumentų, dėl ko negalėjo palikti oro uosto iki maždaug 16:30 val.

Organizatoriai praneša, kad šįvakar arba rytoj ryte bus nutarta, ar grupė surengs spaudos konferenciją prieš rytoj vyksiantį koncertą VILNIUS ORE festivalyje VU Botanikos sode Vingio parke. Informuosime, kai žinosime“, – vėliau papildė organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius