Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į parduotuvės gimtadienį susirinko rečiau matomos pramogų pasaulio žvaigždės

Pasižvalgyti į nepamainomais namų tvarkos pagalbininkais vadinamus robotus bei iš arti pamatyti, kaip jie iš tikrųjų veikia, susigundė pramogų pasaulio atstovai – dainininkas Gabrielius Vagelis, dainininkė Rasa Kaušiūtė, šokėja Sandra Kniazevičiūtė, renginių planuotoja Kristina Kaikarienė, stilistai Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas, dainininkė Donata Virbilaitė, kirpėjas Karolis Murauskas ir kiti.
Kristina Kaikarienė, Gabrielius Vagelis su mama, Sandra Kniazevičiūtė, Donata Virbilaitė
Kristina Kaikarienė, Gabrielius Vagelis su mama, Sandra Kniazevičiūtė, Donata Virbilaitė / Loretos Kondratės nuotr.
Temos: 1 Renginiai

Žinoma stilistė V.Šaulytė „iRobot“ parduotuvės Lietuvoje gimtadienio šventėje pasakojo, kad kol kas keturių kambarių būstą ji tvarko pati. Bet tik tada, kai gimsta įkvėpimas.

„Julius įprastai sukasi virtuvėje, o dekoruoju, daiktams vietas parenku aš. Namus švariname abu. Kartais noras tai daryti gali gimti kasdien, o kartais – užeiti štilis... Tuomet susitaikome su netvarka“, – šypsodamasi apie buities darbus, tenkančius jai ir sužadėtiniui, sakė V.Šaulytė.

Šiuo metu stilistė tvirtina išgyvenanti vieną reikšmingiausių savo gyvenimo etapų – ji su mylimuoju sprendžia, kaip atrodys naujieji jų namai.

Renginio akimirkos – galerijoje:

„Žinoma, statybos, įrengimo darbai užtruks, bet vietą jau turime. Beliko apsispręsti, kaip viskas vyks“, – sakė pašnekovė.

Kol kas ji tvarkydama namus išsiverčia be pagalbos, bet neabejoja, jog ateityje teks „kreiptis“ į robotus.

„Kol esame dviese ir kol būstas mažesnis, švarinimosi užduotys yra paprastesnės. Tačiau iššūkių bus ir mes jiems pasiruošime“, – sakė V.Šaulytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius