-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Starošaitė ir Ž.Žvagulis: apie pirmą bučinį, naujai per karantiną užgimusią meilę ir geriausią dovaną

Kartu ir scenoje, ir namuose. Kartu gastroliauja, dalyvauja projektuose, kartu ir anūkus prižiūri. Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio jau nebeįsivaizduotumėme atskirai. Tačiau laidoje „Ar pažįsti savo antrą pusę“ pora vienas kitą sugebėjo nustebinti kai kuriais atsakymais ir šmaikščiais komentarais.

Pora be jokių abejonių vienbalsiai sutinka, kad didesnis optimistas tarp judviejų yra Žilvinas. Irena sako, kad jis yra tikras liūtas, kuris atsakingas už šeimą ir visada imasi veiksmų, jei kas nors nepasiseka. O ji pati yra šeimos protas bei stabdis.

Paklausti, kuris yra didesnis romantikas, Irena ir Žilvinas nurodė vienas kitą. Tik Ž.Žvagulis vėliau juokdamasis pripažįsta, kad tikriausiai ne taip suprato, nes jo argumentai visai kitokie nei I.Starošaitės.

„Žilvinas mėgsta uždegti žvakes, romantiškai prie židinio praleisti vakarus, žaisti kortomis. Vestuvių metinių proga jis man padarė staigmeną, kai atsidūrėme oro uoste ir atskridome į Paryžių“, – pasakoja Irena.

„O Irena yra lėta, švelni, rami, geras žmogus. Net neprisimenu, ką romantiško ji man yra prigalvojusi. Aš esu degtukas, o ji ateina, nuspjauna, aš užgęstu ir namie pasidaro ramybė. Man tai ir yra romantika, – sako Žilvinas. – Per pirmą karantiną buvo labai gerai, aš su ja daugiau susipažinau, iš naujo įsimylėjau. O dabar jau stogą rauna, kaip ir visiems.“

Pasitaikius barniams, jų poroje pirmas ir visada greičiau atsiprašo Žilvinas. Kaip pats sako, jam užtenka nusiraminti, o tada iš karto gali ir atsiprašyti už tai, ką negero padarė.

„Aš galiu užrėkti, pakelti skandalą, nueiti parūkyti ir grįžęs jau atsiprašau. Nueina gazas į apačią ir suprantu, kad gal aš buvau neteisus, tiek to. O Irena, priklauso nuo to, ką pridirbu, būna, kad palaiko dar pyktį kurį laiką“, – teigia Ž.Žvagulis.

„Jeigu aš įvertinu, kad tikrai kažką negero pasakiau, esu kalta, tada atsiprašau“, – tikina Irena.

„Bet taip dar nebuvo niekada“, – juokiasi Žilvinas.

Kalbėdami apie vienas kito neigiamas savybes, Žilvinas išduoda, kad labiausiai jį erzina Irenos vėlavimas, o šią bėdą ji ir pati pripažįsta.

„Kažkoks užkeikimas gyvenime, atrodo, yra. Arba čia taip specialiai, kai Žilviną labiausiai erzina vėlavimas, o jis tą iš manęs ir gauna“, – svarsto Irena.

Pora taip pat pravėrė duris į namų gyvenimą, papasakojo, kuris yra griežtesnis vaikų auklėjime, o Irena atskleidė, kokią geriausią dovaną iš Žilvino yra gavusi.

Visą nuotaikingą laidą žiūrėkite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius