-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Stumbrienė sūnui gimtadienį surengė kartodrome: „Supratau, kad esu pareiginga vairuotoja“

Inga ir Aivaras Stumbrai tikrai žino, kaip surengti neeilinę gimtadienio šventę savo vaikams – kaskart švęsti pagal tam tikrą temą jau yra tapę šeimos tradicija. Ji nebuvo sulaužyta ir per sūnaus Gabrieliaus 9-ąjį gimtadienį, kuris surengtas kartodrome. Šįsyk smagią pramogą išbandė ne tik vaikai, bet ir tėvai.
Inga Stumbrienė su vyru Aivaru Stumbru ir vaikais – Estela bei Gabrieliumi
Inga Stumbrienė su vyru Aivaru Stumbru ir vaikais – Estela bei Gabrieliumi / Asmeninio albumo nuotr.

15min kalbinta Inga Stumbrienė atskleidė, kad šįsyk sūnaus gimtadienio vietą išrinko vyras. Jis su Gabrieliumi kartodrome apsilankė dar likus savaitei iki šventės, o kadangi abiems pramoga patiko, tai ir gimtadienį nutarė atšvęsti būtent ten. Tiesa, Ingai dėl to buvo kilę abejonių.

„Iš pradžių aš galvojau, kad Gabrielius galbūt dar per mažas važinėti kartingais, bet pamačiau, kad jam puikiai sekasi, tad galiausiai tikrai džiaugiausi tokiu apsisprendimu“, – neslėpė I.Stumbrienė.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė su vyru Aivaru Stumbru ir vaikais – Estela bei Gabrieliumi
Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė su vyru Aivaru Stumbru ir vaikais – Estela bei Gabrieliumi

Inga pasakojo, kad šventėje dalyvavo maždaug 20 žmonių. Jos metu vyko kartingų lenktynės – iš pradžių varžėsi vaikai, o paskui trasą išbandė ir jų tėvai. Paklausta, kaip sekėsi pačiai Ingai, ji patikino, kad vairavo pavyzdingai.

„Supratau, kad esu labai atsakinga ir pareiginga vairuotoja. Labai stengiausi ne tik nepadaryti avarijos, bet ir nesukelti avarinių situacijų. Mielai praleisdavau lenktyniaujančius vyrus, nes tarp jų vyko įtempta kova, o man tiesiog buvo smagu išbandyti greitį ir pajausti trasos malonumą“, – įspūdžiais dalijosi I.Stumbrienė.

Pasiteiravus, ar Inga nemano, kad ši pramoga gali būti ne visai tinkama vaikams, moteris kategoriškai tai paneigė. Jos teigimu, kartodrome užtikrinamas maksimalus saugumas.

„Kartingai pritaikyti net ir mažiems vaikams, tokiems kaip Gabrielius. Yra specialūs priedai, kurie užsideda, kad vaikai pasiektų pedalus, taip pat atitinkamai ir greitis ribojamas. Vaikai taip įsidrąsino, kad trasoje net darė driftus ir mindavo akseleratorių iki dugno. Taip, kad likau ne tik nustebinta, bet ir sužavėta vaikų drąsa ir ekstremaliais gabumais“, – pasakojo I.Stumbrienė.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė
Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė

O kaip tokią atrakciją įvertino į ją pakviesti tėvai?

„Tėveliai, kurie galvodavo, ką tokio savo vaikams būtų galima dar suorganizuoti, nes tie žaidimų kambariai jau praeityje, sutiko, kad Gabrieliaus gimtadienio idėja – puiki. Visi iki šiol galvojo, kad kartingai yra suaugusiųjų sportas, tačiau galiausiai liko labai sužavėti“, – pavykusia švente džiaugėsi I.Stumbrienė.

Ne paslaptis, kad Stumbrai gimtadienio šventes organizuoja itin kruopščiai ir kasmet sugalvotos temos išpildomos iki menkiausių smulkmenų. Tad ir šie metai nebuvo išimtis – pasirūpinta vienoda apranga, o prie kartingų temos pritaikyti net užkandžiai ir tortas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius