Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingai Valinskienei suėjo 51-eri: „Kai buvo 30, jaučiausi pasenusi, o dabar – visai jauna“

Antrąjį liepos savaitgalį artimiausių draugų ir gamtos apsuptyje Inga Valinskienė švenčia savo gimtadienį – liepos 8-ąją dainininkei suėjo 51-eri.
Ingos Valinskienės koncerto Vilniuje akimirka
Inga Valinskienė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Aksominio balso savininkė, renginių vedėja, filmų įgarsintoja 15min pasakojo, kad praėję metai jai buvo kupini džiaugsmo. Inga su šypsena veide prisimena savo jubiliejinį koncertinį turą po Lietuvą ir didžiuojasi, kad praėjusį gimtadienį galėjo sutikti ne tik su savo draugais, bet ir gerbėjais.

„Ne vienam atrodo, kad 50-metis yra keista riba, po kurios tu pradedi kitaip reaguoti į gyvenimą ir kitaip jį priimti. Nieko panašaus neįvyko. Pats skaičius nereiškia visiškai nieko, nebent tuomet, kai tais metais įvyksta kas nors ypatingo. O darbine prasme per mano 50-metį iš tikrųjų daug visko įvyko. Tad prabėgusiais metais aš esu labai patenkinta ir labai dėl to laiminga. Tikrai sau palinkėčiau, kad vėl įvyktų kas nors panašaus“, – apie praėjusius metus pasakojo I.Valinskienė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ingos Valinskienės koncerto Vilniuje akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ingos Valinskienės koncerto Vilniuje akimirka

51-ąjį gimtadienį švenčianti dainininkė sako, kad požiūris į bėgančius metus ir gimtadienius priklauso nuo to, kaip jautiesi savo viduje.

Mano gimtadienis turi būti švenčiamas ne tik tą dieną, bet ir tą valandą, kai esu gimusi – prieš pat vidurnaktį į liepos 9 dieną.

„Pati riba, kad su gimtadieniu neva turėtų prasidėti naujas gyvenimo etapas, psichologiškai neveikia. Viskas priklauso nuo to, kaip tu tuo laikotarpiu gyveni ir jeigu visai nesi savęs nurašęs, nepasendinęs ir jei dar turi vilčių gyventi gyvai ir aktyviai, tas skaičius neturi jokios reikšmės“, – šypsojosi I.Valinskienė.

„O ir pačios gimimo dienos niekada per daug nesureikšmindavau. Jaunystėje bijodavome kiekvienų metų ir vertindavome kaip krūvį ant savo nugaros, bet po tam tikro laiko to visiškai nebebijai ir tikiesi, kad taip bus ir toliau. Kai man buvo 30, įsivaizdavau, kad esu pasenusi, o dabar jaučiuosi visai jauna. Manau, kad tą patį galėtų pasakyti daugelis mano amžiaus žmonių, bent jau norėčiau, kad galėtų tą patį pasakyti“, – svarstė Inga.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Inga Valinskienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Inga Valinskienė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Arūnas ir Inga Valinskai
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Arūnas ir Inga Valinskai

Kaip ir kiekvieną vasarą, I.Valinskienė savaitę praleido Lietuvos gamtos apsuptyje su vyru Arūnu Valinsku ir artimiausiais bičiuliais. Su jais Inga ir pasitinka savo gimtadienį.

„Gimtadienius švenčiu labai kukliai ir tradiciškai. Šią savaitę su labai miela draugų kompanija buvome sodyboje prie ežero, tad su jais be jokių iškilmių švenčiame. Mėgaujamės gamtos prieglobsčiu ir vienas kito draugija. Dovanų dar negavau, nes visi žino mano keistą, juokingą ir vaikišką principą – gimtadienio niekada nešvenčiu iš anksto. Mano gimtadienis turi būti švenčiamas ne tik tą dieną, bet ir tą valandą, kai esu gimusi – prieš pat vidurnaktį į liepos 9 dieną. Žinoma, būna ir kitokių gimtadienių nei šis – esu sutikusi ir visiškai viena, bet nedarau iš to didelės dramos“, – 15min sakė I.Valinskienė.

Pati sau gimtadienio proga palinkėtų daugiau energijos ir pozityvaus požiūrio į aplinką bei ateitį.

„Aš manau, kad tai lemia žmogaus būvį ir jo savijautą. Tik jis pats gali tą padaryti ir jokie kiti aplinkiniai reiškiniai to negali lemti. Žinoma, čia nekalbu apie dalykus, kurių nesuplanuosi ir neišvengsi, pavyzdžiui, sveikatą. Bet kasdienybė ir kasdieninė nuotaika lemia tavo požiūrį ir norą gyventi bei džiaugtis smulkmenomis“, – pasakojo I.Valinskienė.

VIDEO: Inga Valinskienė "Žvaigždė"

To paties I.Valinskienė palinkėtų ir savo gerbėjams. „Geros nuotaikos ir to, kad po vienerių ar po 50-ies metų nepamirštų manęs, nes manau, kad tikrai dar koncertuosiu ir su malonumu lauksiu savo koncertuose“, – šypsojosi.

Todėl Inga naujus savo metus pasitinka pozityviai – ateityje laukia ne vienas koncertas, o gal ir koncertinis turas.

„Aš tikrai nežadu baigti savo muzikinės karjeros ir manau, kad 50-mečio koncertai nebuvo paskutiniai. Tačiau ateities planų niekada neįvardiju garsiai, tai turi vykti savo metu. Tegul tai būna siurprizas, įvykis, vėl naujas mūsų susitikimas“, – 15min užsiminė I.Valinskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius