-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš viešumos dingęs Linas Karalius su žmona užsiima gamtos medicina: „Mano darbai kalba už save“

Linas Karalius (45) pastaruosius metus viešumoje beveik nesirodo. Vienintelė grupės ŽAS veikla jį dar siejo su pramogų pasauliu. O visu kitu metu jis su žmona Viktorija Karaliene yra giliai pasinėrę į visai kitokį gyvenimo būdą – praktikuoja alternatyvią mediciną ir bando padėti žmonėms.
Linas Karalius-Ezopas ir Viktorija Gradauskaitė
Linas Karalius-Ezopas ir Viktorija Gradauskaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 1 Linas Karalius

Linui Karaliui sveika gyvensena – jokia naujiena. Prieš daugybę metų jis tapo vegetaru, ėmė kovoti už ekologiją. Kartu su Gintare Gurevičiūte jis 2012-aisiais buvo įkūręs vegetarų restoraną.

Daug metų Linas Karalius nevartoja ir alkoholio. „Kai man sukako 28-eri, pajutau nenumaldomą norą patobulėti, – anksčiau yra pasakojęs Linas. – Vienas sunkiausių ir ryžtingiausių veiksmų buvo visiškai atsisakyti svaigalų. Suvokiau, kad jie kenkia mano sveikatai ir protui, trukdo tobulėti.“

O 2015-aisiais, susituokęs su Viktorija Karaliene, iš viešumos Linas Karalius dingo.

Sutuoktiniai ėmė propaguoti kitokį gyvenimo būdą bei mediciną. Pora daug laiko praleido Pietų ir Centrinėje Amerikoje, gyveno džiunglėse.

15min susisiekus su pačiu Linu, jis kalbėti apie dabartinį savo gyvenimą atsisakė – sako esantis be galo laimingas ir savo šią laimę nori pasilikti tik sau.

„Prieš ketverius metus priėmiau sprendimą pasitraukti iš viešumos, ir tuo labai džiaugiuosi iki šiol. Mano darbai kalba patys už save ir be žiniasklaidos. Pajaučiau skirtumą ir man labai patinka tas tikrumas, kurį po truputį nuo nulio kuriu. Žmonės mane jau pamiršta ir tuo labai džiaugiuosi“, – 15min kalbėjo Linas Karalius.

VIDEO: Linas Karalius - Healing Ayahuasca Diet Peru (2018)

Visgi internete apie Lino ir Viktorijos gyvenimą informacijos netrūksta. Pora turi savo internetinį puslapį, kuriame yra nurodę, jog užsiima gamtos medicina. Klientus jiedu priima ir į savo namus Trakuose.

Čia Viktorija Karalienė pristatoma kaip kinų medicinos ir akupunktūros specialistė dar studijuojanti Natūraliosios medicinos koledže Londone. Ji konsultuoja sveikos mitybos klausimais, sudaro natūralaus gydymo kursą, atlieka gydomuosius masažus. Specializuojasi Bacho žiedų terapijoje.

Linas Karalius apibūdinamas kaip sertifikuotas kambo imuniteto stiprinimo specialistas, atlieka refleksologinius masažus.

Vienai iš procedūrų, kurią atlieka Linas ir Lietuvoje, naudojamos varlės.

„Pietų Amerikos Amazonės džiunglėse gyvena tokios didelės varlės, kurias indėnai vadina kambo. Jų liaukos išskiria pienelį, kuriame yra virš 200 aktyvių medžiagų, kurios turi gydančias savybes. Tas pienelis patekęs į žmogaus kūną duoda jam komandas, kad ląstelės atsivertų, išspjautų toksinus. Žmogus, prieš procedūra išgėręs kelis litrus vandens, tuos toksinus išvemia. Tai yra gana drastiškas gydymo būdas, bet duoda naudos“, – apie atliekamą procedūrą „Neįpareigojančiame Ezopo bloge“ pasakoja Linas Karalius.

Vaizdo įraše galite pamatyti, kaip atrodo ši procedūra:

VIDEO: Ezopo Blog'as - Kaip pagerinti savo sveikatą su gydančiomis varlėmis Kambo

Beje, Linas Karalius savo asmeniniame profilyje jis yra sukūręs ir įdainavęs kūrinį apie kanapes.

„Daina skirta gydančioms kanapės augalo savybėms, gebančioms išgydyti sunkias ligas, tokias kaip cukrinis diabetas, epilepsija“, – įsitikinęs jis.

VIDEO: Linas Karalius - Kanapėlė (feat. Mirjam and Per Klinkert, Santa Maria Vem Chegando Nesse Batalhâo)
VIDEO: Linas Karalius, Mirjam Duba and Per Klinkert - Sãn Paulo (Santo Daime)
VIDEO: Linas Karalius - Žemė (feat. Avi Adir ir Laiminguo) 2017

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius