-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Sakalausko buvusi žmona, solistė Agnė Sabulytė džiaugiasi įveikusi koronavirusą

Pirmadienį dainininkė, solistė Agnė Sabulytė pasidalijo džiugiomis žiniomis – atlikus du koronaviruso testus, rezultatas yra užtikrintai neigiamas. Drauge moteris išreiškė padėką tiems, kurie jai padėjo sunkiu ligos laikotarpiu.
Jonas Sakalauskas su žmona Agne Sabulyte
Jonas Sakalauskas su žmona Agne Sabulyte / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Mėnesio pradžioje pranešusi, kad klastinga liga – koronavirusas – pasibeldė ir į jos organizmą, A.Sabulytė šįkart sekėjus nudžiugino puikiomis žiniomis – moteris ligą pagaliau įveikė.

„Laisvė, sveikata, vidinė ramybė. Tai turbūt svarbiausia, ko reikia žmogui. Du neigiami testo atsakymai!, – Socialiniuose tinkluose džiugiai pranešė A.Sabulytė. – Džiaugiuosi kaip vaikas, grįždama į įprastą gyvenimo tempą. Į laisvę! Laiminga, kad pavyko apsaugoti vaikus, kad jie didvyriškai atsilaikė prieš virusą. Užaugo. Padėjo man pasveikti.“

Dainininkė nepraleido progos ir padėkoti tiems, kurie jai sergant prisidėjo prie jos gerovės: „Dėkinga visiems už palaikymą, už pagalbą! Išties džiugindavo laiknešėliai prie vartelių!“

Organizatorių nuotr./Agnė Sabulytė
Organizatorių nuotr./Agnė Sabulytė

15min primena, kad apie tai, jog susirgo koronavirusu, moteris pranešė rugpjūčio 8 dieną, iškart po to, kai koronavirusas buvo diagnozuotas ir jos buvusiam vyrui J.Sakalauskui. Socialiniuose tinkluose solistė kreipėsi į savo partnerius, draugus ir tuos, su kuriais pastaruoju metu matėsi, jiems moteris rekomendavo pasidaryti testą.

Taip pat A.Sabulytė tuo metu papasakojo apie ligos simptomus, kuriuos pačiai teko pajusti. „Jaučiuosi neblogai, tik kvapo ir skonio visiškai nejaučiu, šiek tiek jėgų nėra. Bet viskas išgyvenama! Svarbiausia išlaikyti ramybę visose situacijose! Vaikai jaučiasi puikiai, jiems nenustatė viruso – tas svarbiausia.

Gaila, turiu sustabdyti kūrybinę veiklą, bet tikiu, kad viskas, kas ateina, atneša kažkokią pamoką. Saugokime vieni kitus!“, – socialiniame tinkle rašė A.Sabulytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius