Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

J.Jankevičiaus svečias V.Bareikis: apie naujausią vasaros hitą ir sėkmės formulę

„Nesiaukite live“ su Justinu Jankevičiumi vasaroti persikėlė į pajūrį. Šįkart internetinės humoro laidos svečias buvo režisierius, aktorius, muzikantas, kompozitorius Vidas Bareikis. Šou metu netruko pokštų, prisiminimų ir, žinoma, muzikos. Visą pokalbį rasite apačioje, jis matomas tik MAX prenumeratoriams. Išbandykite prenumeratą vos už 1 eurą!

J.Jankevičius pirmiausia pasiūlė Vidui pasikeisti kepurę – esą ne tokios populiariausios Palangoje: buvo nupirkęs skrybėles abiem, nors jau netrukus turėjo pripažinti, kad abu atrodo su jomis gerokai ne kaip.

V.Bareikis atvirai pasakojo, kad Palanga daug metų buvo jam itin artima – nes čia gyvena jo buvusios žmonos Jurgos Šeduikytės mama. „Buvau iš tų, kurie galėjo girtis, kad turi kur važiuoti į Palangą“, – juokėsi jis, papasakojęs ir dar paauglystės laikų nuotykius, kai į šį pajūrio miestą atvažiavo savarankiškai pirmąkart.

Pilnas šou įrašas apačioje ir tik prenumeruojantiems MAX. Išbandyk už 1 eurą!

Kodėl Vidas – aktorius ir režisierius – nusprendė užsiimti tik muzikine karjera? Kaip gimsta viena ar kita daina? Ar visos jos yra apie konkretų žmogų, nutikusią istoriją pačiam Vidui?

V.Bareikis visiškai rimtai papasakojo, kad, tarkim, daina „Pusvalandukas“ gimė būtent dėl jo paties chroniško įpročio vėluoti. Tad dabar bent jau turi pasiteisinimą, kai būtinai vėl ir vėl pavėluoja pusvalandį, juokėsi Vidas, prisipažindamas, kad jo gyvenimo draugė Indrė Stonkuvienė dabar jį moko nevėluoti: „Atsirado žmogus, kuris atvirai sako, kad jam tai nepatinka. O tokiam vėluotojui kaip aš to ir reikia.“

Visą laidą žiūrėkite ČIA:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius