-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jazzu negalėjo dalyvauti pirmoje tiesioginėje „X faktoriaus“ transliacijoje: ją pakeitė Giedrė Kilčiauskienė

Sekmadienio vakarą žiūrovai galėjo stebėti pirmąją septinto „X faktoriaus“ sezono tiesioginę transliaciją. Tiesa, dalis projekto gerbėjų, tikėdamiesi joje, kaip įprasta, išvysti Justę Arlauskaitę-Jazzu, liko kiek nusivylę. Laidoje atlikėja nebuvo.
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Giedrė Kilčiauskienė
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Giedrė Kilčiauskienė / Stop kadras ir Vido Černiausko nuotr.

Nors Jazzu šio sezono „X faktoriaus“ pirmąją tiesioginę transliaciją buvo priversta praleisti, žiūrovai palikti nežinioje nebuvo. Dar laidos pradžioje jiems parodytas vaizdo įrašas, kuriame pati atlikėja paaiškino, kodėl jos šį vakarą nėra šalia kitų teisėjų – Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, Sauliaus Prūsaičio ir Marijono Mikutavičiaus.

Su gerbėjais Jazzu pasisveikino iš Londono. Nepamiršusi nusiųsti linkėjimų ji pasakojo, kad šiuo metu yra studijoje, kur ruošiasi koncertui. Pasirodo, būtent dėl Anglijos sostinėje vykstančio pasirodymo ji ir negalėjo dalyvauti šioje „X faktoriaus“ laidoje.

Stop kadras/Justė Arlauskaitė-Jazzu
Stop kadras/Justė Arlauskaitė-Jazzu

„Labai gaila, kad negaliu būti su jumis, labai gaila, kad negaliu būti su savo komanda, bet tokia jau yra muzikantų dalia, to mes visi ir siekiame. Esu be galo laiminga, kad mano svajonės pildosi“, – kalbėjo J.Arlauskaitė-Jazzu.

Pirmosios šio sezono„X faktoriaus“ tiesioginės transliacijos akimirkos – galerijoje:

Ji sakė, kad tikisi, jog svajonės šį vakarą išsipildys ir jos komandai, kuriai palinkėjo išlikti stipriai. Ir pridūrė, kad šįkart ją pakeis gera jos draugė Giedrė Kilčiauskienė.

„Paprašiau jos, kad šiandien jus palaikytų ir atstovautų mano balsui, – teigė J.Arlauskaitė-Jazzu. – O aš su jumis, mano širdis su jumis, siekite savo svajonių.“

Ar kitoje projekto tiesioginėje transliacijoje dainininkę jau išvysime? Ji patikino, kad joje tikrai pasirodys.

Pirmosios šio sezono projekto „X faktorius“ tiesioginės transliacijos metu pasirodė visi dvylika dalyvių, tačiau šou paliko net du.

Nuo šiol viską sprendžia televizijos žiūrovai. Balsuodami jie išsako savo nuomonę, kurie dalyviai jiems patiko labiausiai, o kam – metas namo. Mažiausiai balsų surinkęs iš karto palieka šou. Kiti du atlieka išlikimo dainas ir teisėjai nusprendžia, kam metas vykti namo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius