-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Meschino – apie internete paviešintus jos apsinuoginusios video: „Taip pažeminta dar nebuvau“

Penktadienio vakarą Karolina Meschino kreipėsi į savo sekėjus socialiniuose tinkluose itin atviru, išgyvenimų kupinu laišku. Parašyti jį socialinių tinklų žvaigždę paskatino nemaloni priežastis – internete buvo paviešinti asmeniniai apsinuoginusios Karolinos vaizdo įrašai. Juos mergina dar anksčiau buvo siuntusi tuometiniam savo širdies draugui, tačiau privačios vaizdo žinutės penktadienį tapo atviros visiems.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Aistės Kirsnytės nuotr.

Susiklosčiusia situacija suskubo pasinaudoti piktavaliai – 15min redakcija penktadienį taip pat sulaukė siūlymo minėtus vaizdo įrašus įsigyti, laišką parašęs asmuo už tai prašė atlygio.

Sukrėtimą patyrusi Karolina netruko paviešinti atvirą laišką feisbuke ir instagrame. Ji neslėpė apmaudo ir tikino, kad „net nebūtų pagalvojusi, kad kada nors liks tokia pažeminta“. Karoliną, sužinojusią apie nutekintus intymius vaizdo įrašus, apėmė „pykčio, gėdos, šleikštulio ir beviltiškumo jausmų mišinys“.

„Merginos, būkite atsargios, būkit budrios!“ – perspėjo ji.

Žemiau pateikiame visą Karolinos įrašą:

„Kaip jau tikriausiai spėjote pamatyti ir džiaugsmingai aptarti su draugais – internete nutekinti mano apsinuoginusios video.

MERGINOS, BŪKITE ATSARGIOS!!! Šie video buvo skirti mano buvusiam vaikinui Jonui, su kuriuo draugavome beveik 3 metus, o tuo laikotarpiu, kai siunčiau jam video, mokiausi Italijoje ir draugavome per atstumą.

Jaučiausi įsimylėjusi, planavau su žmogumi likti visą gyvenimą, dėl to pasitikėjau ir net nebūčiau pagalvojusi, kad kada nors liksiu tokia įskaudinta ir pažeminta.

Video buvo skirti tik jam, juos turėjo telefone tik jis, ir sakė, kad myli mane iki paskutinės sekundės, kol buvom kartu... na, bet Jonas puikiai žinodamas, kad turi šiuos video savo telefone, jų ne tik kad neištrynė draugystei pasibaigus, bet ir leido telefonui papulti į savo draugų rankas, ir kažkoks skystakiaušis paplatino tuos video visos Lietuvos mastu.

Užtenka vieno negero žmogaus su prieiga į internetinę erdvę. Nežinau, kaip net apibūdinti šitą jausmą žinokit. Pykčio, gėdos, šleikštulio, beviltiškumo mišinys kažkoks. Kai myli, stogas nuvažiuoja ir gali netyčia pasitikėti visiškai to nevertu žmogumi.

Tiesiog negaliu patikėti, kaip galėjo žmogus taip žemai kristi ir tai, kas buvo skirta tik mums dviem, paviešinti, ir ne tik savo draugams, bet dabar ir visai Lietuvai.

ATSAKOMYBĖ VISU 100 proc. YRA JO. Taip šlykščiai pažeminta gyvenime nesu buvusi... širdis plyšta pagalvojus, kaip tai yra baisu, pusdienį praverkiau, nežinau, kaip pajėgčiau išgyventi šią situaciją, jei ne mano artimieji, kurie mane besąlygiškai palaiko.

Manau, šiais laikais dauguma porų savo telefonuose turi intymių nuotraukų, kurias siunčia vienas kitam, kai būna toli, bet, merginos, būkit budrios!

Manau, šiais laikais dauguma porų savo telefonuose turi intymių nuotraukų, kurias siunčia vienas kitam, kai būna toli, bet, merginos, BŪKIT BUDRIOS! Neleiskite savo jausmų užplūstos padaryti tokių klaidų, nedarykite nieko, dėl ko vėliau kažkas galėtų jus įskaudinti ir pažeminti, kaip atsitiko man su Jonu!

Pasimokiau iš klaidų ir dalinuosi istorija, kad jūs jų nedarytumėt ir niekada netektų atsidurti tokioje situacijoje, kokioje šiandien atsidūriau aš.

Daug žmonių yra piktavališki ir nejautrūs, ir kuo toliau, tuo sunkiau yra sutikti nuoširdžių. Galėjau nekreipti dėmesio į visą tai ir apsimesti, kad nieko nevyksta, bet negalėjau tylėti, nes į tokią situaciją gali papulti bet kuri mergina“, – rašė Karolina.

K.Meschino taip pat perspėjo niekdarius, platinančius šiuos privačius vaizdo įrašus.

„Įspėju, kad neteisėtai disponuodami, platindami ir siedami su manimi šiuo metu socialiniuose tinkluose paskleistą intymaus turinio vaizdinę medžiagą, šiurkščiai pažeidžiate Lietuvos Respublikos įstatymus ir mano teises bei teisėtus interesus, už kurių pažeidimą gresia tiek baudžiamoji, tiek civilinė atsakomybė.

Prašau nedelsiant nutraukti jūsų neteisėtus veiksmus, nustoti platinti minėtą informaciją, tuoj pat pašalinti ją iš visų jums prieinamų socialinių tinklų bei bet kokio pobūdžio laikmenų ir nustoti ją sieti su manimi. Priešingu atveju su advokatų pagalba kreipsiuosi į teisėsaugos institucijas dėl ikiteisminio tyrimo pradėjimo ir į teismą dėl man padarytos žalos atlyginimo.“

15min primena, kad Karolina su įraše minimu Jonu – ūkininku ir modeliu Jonu Misevičiumi – draugavo kelerius metus. Pora skirtingais keliais pasuko šių metų vasaros pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius