Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką tik mama tapusi atlikėja Ofelija susižadėjo trečiąkart: dėl dingusio antro žiedo kalta pandemija

Balandžio pabaigoje dukters susilaukusi atlikėja Liepa Maknavičiūtė (26), prisistatanti sceniniu vardu Ofelija, ištarė „taip“ jos rankos paprašiusiam mylimajam. Tiesa, jau trečią sykį. Trejos sužadėtuvės, išsiskyrimai, susitaikymai, dingęs sužadėtuvių žiedas ir gyvenimo ritmą pakoregavusi neplanuota motinystė – serialo scenarijaus verta istorija Liepai ir Artūrui nutiko vos per dešimt draugystės mėnesių.
Liepa Maknavičiūtė-Ofelija
Liepa Maknavičiūtė-Ofelija / Asmeninio albumo nuotr.

Nors atlikėjos Liepos Maknavičiūtės ir jos sužadėtinio, kompozitoriaus Artūro Šaškino, rašančio muziką kino filmams, romantiška draugystė prasidėjo vos prieš mažiau nei metus, pažįstami jie jau bene trejus. Tada planavo įrašyti dainą, tačiau kadangi Liepa daug keliaudavo ir retai būdavo Lietuvoje, susitikti vis nerasdavo galimybės.

Galimybė pasitaikė 2019-ųjų vasarą, kai planai atlikėją į Lietuvą parginė ilgesniam laikui. Susitikus kavinėje, Liepą iškart sudomino tai, kad Artūras dirba su dideliu Holivudo projektu. Ir jau kitą dieną po susitikimo, kaip L.Maknavičiūtė pasakojo 15min, jiedu įrašinėjo dieną.

„Artūras sako, kad įsimylėjo mane jau tada, kai mes pirmą kartą kalbėjomės per skaipą“, – paklausta, o kada gi spėjo užsimegzti romantiški jausmai, šyptelėjo pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Maknavičiūtė-Ofelija su sužadėtiniu
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Maknavičiūtė-Ofelija su sužadėtiniu

Vis dėlto apie jausmus Artūras tada dar neprisipažino, nes Liepa tuo metu dar buvo įsipareigojusi kitam žmogui. „Artūras, taip sakant, laukė“, – nusijuokė L.Maknavičiūtė.

Vis dėlto ji prisimena pirmo pokalbio per „Skype“ metu jokių gilesnių jausmui Artūrui nepajautusi. Priešingai – vaikinas Liepai tąkart paliko prieštaringą įspūdį.

„Tikrai buvo tokia nuomonė, kad kažkoks keistas, paplaukęs žmogus, menininkas, toks labai savitas. Tai tada nebuvo nieko, – pažinties pradžią prisiminė L.Maknavičiūtė. – Bet jau praeitą vasarą mane sužavėjo tai, kad jis labai pasitempęs, turintis labai daug idėjų, darantis savo projektą. Tas ir patraukė, nes man patinka aktyvūs žmonės, kurie gyvenime kažką veikia, kuria.“

Susižadėti teko tris kartus

Taigi, Liepa ir Artūras pradėjo draugauti 2019-ųjų liepą, o praėjus vos trims mėnesiams nuo draugystės pradžios mergina sulaukė pasiūlymo tuoktis. Pašnekovė prisimena, kad tuo metu kaip tik dalyvavo „X Faktoriuje“ ir vieną vakarą grįžus po įtemptos repeticijos jos laukė netikėta staigmena.

„Tai buvo visiškai netradicinis pasipiršimas. Sako, žiūrėk, čia ant sofos yra toks kartoninis maišelis, tai čia tau, pasižiūrėk, kas ten. O ten buvo lietuvių dizainerių žiedas, grynai netradicinis sužadėtuvėms, nes toks ganėtinai didelis ir auksinis, kai tie žiedai paprastai būna sidabriniai“, – 15min pasakojo L.Maknavičiūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Pirmasis Liepos Maknavičiūtės-Ofelijos sužadėtuvių žiedas
Asmeninio albumo nuotr./Pirmasis Liepos Maknavičiūtės-Ofelijos sužadėtuvių žiedas

Tačiau neilgai trukus šioms gražioms sužadėtuvėms iškilo grėsmė. Liepos teigimu, jos ir Artūro santykiai nepasižymėjo vien tik idile – kai sugyveno, tai sugyveno labai gražiai, bet kai pykosi, tai pykosi smarkiai. L.Maknavičiūtė neslepia, kad prie nesutarimų prisidėjo ir dalyvavimas televizijos projekte, atnešęs nemažai streso, taip pat kitos veiklos, dėl kurių pabūti su sužadėtiniu ji rasdavo pernelyg mažai laiko.

Vis dėlto išsiskyrimas nebuvo galutinis, pora, supratusi, kad negali būti vienas be kito, susitaikė. Praėjus porai mėnesių nuo pirmų sužadėtuvių Artūrui teko pirštis antrą kartą, kuris taip pat buvo netikėtas – sužadėtuvių žiedą vaikinas ištraukė restorane. Tačiau ir šis žiedas ant Liepos piršto ilgai neužsibuvo, bet šįkart ne dėl to, kad pora vėl susipyko. Pasirodo, žiedas dingo, o dėl to iš dalies kaltas... koronavirusas.

„Išėjo taip, kad per visą tą pandemiją mes kėlėmės į naują butą, buvo chaosas ir tiesiog pamečiau tą žiedą. Iki šiol neradau, neįsivaizduoju kur dingo. Pamenu, dezinfekavau rankas, nusiėmiau visus žiedus, kad galėčiau dezinfekuoti, ir išėjo taip, kad jis gal kažkur nukrito“, – apgailestavo atlikėja.

Tačiau nei karantinas, nei pamestas žiedas meilės nesugriovė. Priešingai. Liepa 15min pasakojo instagrame dariusi apklausą, kaip pandemija paveikė porų gyvenimus, turint omenyje tai, kad tenka praleisti daugiau laiko namie su antra puse, ir dauguma atsakė, kad jis santykius pagerino. Taip, anot atlikėjos, buvo ir jos su Artūru atveju.

„Kadangi aš toks žmogus, mėgstantis visur bėgioti, kažką daryti, labai daug dirbti, ir nesu namisėda, anksčiau barnių būdavo vien dėl to, kad neskiriu laiko, o dabar visa ši situacija padarė taip, kad aš būnu vien tik namie, tai per karantiną tiek tikrai nesipykome

Todėl dabar Artūras mylimajai pasipiršo dar vieną kartą – Liepai grįžus namo jos laukė jau trečias žiedas. Atlikėja patikino, kad šįsyk jį tikrai saugos, kaip ir saugo pirmąjį, ypatingą, kainavusį net penkis tūkstančius eurų.

Asmeninio albumo nuotr./Trečiasis Liepos Maknavičiūtės-Ofelijos sužadėtuvių žiedas
Asmeninio albumo nuotr./Trečiasis Liepos Maknavičiūtės-Ofelijos sužadėtuvių žiedas

Apokaliptinių vestuvių nenori

Liepa atvira – nors ji su Artūru pora mažiau nei metus, per tą laiką įvyko tikrai daug. Kaip sako, jųdviejų santykiai buvo arba juoda, arba balta, todėl net viešai paskelbti apie ankstesnes dvejas sužadėtuves ji neskubėjo ir statusą feisbuke pasikeitė tik dabar. O dabar juokiasi, kad trečias kartas, matyt, jau nemeluos.

Liepa jau buvo nedrąsiai pagalvojusi, kokios suknelės vestuvėms norėtų. Kartą filmavosi viename klipe, kur dėvėjo juodą, nėriniuotą, ir ši merginai labai patiko. Vis dėlto 15min patikino tuoktis dar tikrai neskubėsianti, tuo labiau dabar.

Apokaliptinės vestuvės būtų“, – šyptelėjo pašnekovė, pridūrusi, kad tokių tikrai nenori.

„Iš tikrųjų netgi mačiau nuotrauką, kaip dabar, pandemijos laiku, vyksta vestuvės – tuščia bažnyčia ir svečių nuotraukos ant kėdžių. Nelabai norisi taip daryti. Jeigu daryti, tai tikrai normaliai, su žmonėm. Kaip matau, atlikėjai koncertus ir toliau atšaukinėja, tai, matyt, ir vestuves su daugiau žmonių bus galima daryti dar negreit, reikės palaukti“, – sakė L.Maknavičiūtė.

Nesitikėjo, kad motinystė atims tiek laiko

Liepa ir Artūras dabar – ne tik sužadėtiniai, bet ir tėvai. Antroje balandžio pusėje porai gimė dukra, kurią pavadino Maya. Vis dėlto atlikėja atvirauja – žinia, kad taps mama, jai buvo didelė staigmena.

„Labiausiai džiaugiuosi, kad visgi nusprendžiau susilaukti tos mergaitės, nes čia nebuvo planuotas nėštumas, galėjau pasirinkti visaip, taip pat ir negimdyti. Bet kai dabar žiūriu į tą kūdikį, galvoju – ačiū Dievui, kad pasirinkau, jog vaikas būtų, nes iš tikrųjų čia vis tiek yra Dievo dovana. Juk kiek porų stengiasi susilaukti tų vaikelių ir nesiseka, o mums labai greitai čia, tai, manau, reikia džiaugtis“, – mintimis dalijosi L.Maknavičiūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Maknavičiūtė-Ofelija
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Maknavičiūtė-Ofelija

Dabar Liepos gyvenimas beveik apsivertė aukštyn kojomis, ji pastoviai užsiėmusi su dukra, kurios priežiūra reikalauja labai daug dėmesio ir laiko. Tad ir derinti šį interviu nebuvo lengva.

„Nesitikėjau, kad taip bus, bet tikrai yra gana sunku. Viskas kardinaliai pasikeitė, nes net save pamiršti, bet galvoji tik apie vaiką, visas dėmesys sutelktas į jį, kad tik jam viskas gerai būtų. Daug streso, svarstai, kodėl čia jai nosis užsikišo, kodėl ji čia taip ir taip kvėpuoja, kodėl ji verkia, ar viskas jai gerai.

Buvo ir pogimdyvinės depresijos požymių, aišku, ir neišsimiegojimas daro savo, nes keliuosi kas dvi-tris valandas, pati maitinu. Depresija buvo ir suvokus, kad tiesiog nebeturėsiu laiko sau. Anksčiau, atrodo, gyveni ir neskaičiuoji to laiko, turi jo į valias, darai tą ir aną. O dabar, jei ir turi, tai stengiesi išnaudoti kaip galima produktyviau, nes žinai, kad tuoj atsibus vaikas ir turėsi būti su juo“, – pasakojo Liepa.

Nepaisant to, kad rūpesčių nestinga, ji laiminga galėdama būti mama. Be to, pripažįsta, kad tapusi ja išmoko ir labiau planuoti savo kasdienybę. Vis dėlto džiaugiasi, kad dar prieš gimdymą spėjo daug nuveikti profesinėje srityje – įrašė bene pusę naujo albumo, dirba ir su holivudiniu projektu, apie kurį žada pranešti jau netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius