-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų Senelis paklydo laike? Vilniaus rotušės aikštėje – jau šventės

Antradienį ne vienas vilnietis, eidamas Rotušės aikšte, pakėlė antakį – kodėl spalio vidury miesto centre išdygo eglutė ir pamažu randasi Kalėdų miestelis? Vilniaus miesto savivaldybė skuba raminti – viskas kitaip, nei galėtų pasirodyti.
Vilniuje rudens vidury pasirodė kalėdinės puošmenos
Vilniuje rudens vidury pasirodė kalėdinės puošmenos / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Spalio 13 dieną Vilniaus rotušės aikštėje išdygo kalėdinė eglė, o aplink ją pradėjo rikiuotis Kalėdų miestelis. Dar neįpusėjus rudens sezonui, dėl tokių pokyčių liko nemažai nepatenkintų – kas peikė Vilniaus savivaldybę pasipuošus dar prieš Vėlines, kas svarstė, jog toks sprendimas buvo padarytas leidžiant vilniečiams pasidžiauti egle prieš esą artėjantį karantiną.

15min susisiekė su Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriumi Povilu Poderskiu ir šis suskubo nuraminti, jog kalėdinės puošmenos čia bus labai trumpai.

„Ten filmuojama reklama, puošmenos galbūt liks iki poros dienų, tačiau tikėtina, kad komanda susitvarkys per šiandien“, – 15min komentavo jis. Anot P.Poderskio, dėl pasirodysiančių puošmenų spręs Kalėdų komitetas.

„Visi Vilniaus gyventojai galėjo pasisakyti apie puošmenas ir tai, kokios jos bus. Jos pasirodys pakankamai tradiciniu laiku, kaip ir visais metų laikais“, – vilniečius ramino jis.

Rotušės aikštės vaizdai – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius