Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanuose 26-ąjį gimtadienį atšventusi Deimantė Andriuškaitė užsiminė apie įvykusias vestuves

Dainininkės karjerą pradėjęs modelis Deimantė Andriuškaitė kiekvienais metais vasarą bent kartą aplanko Prancūziją. Ne išimtis ir ši – pastarąsias dienas ji leidžia jau pamilti spėtuose Kanuose, čia drauge su ja poilsiauja ir šeimai, ir mylimasis, ir geriausios draugės.
Deimantės Andriuškaitės gimtadienis Kanuose
Deimantės Andriuškaitės gimtadienis Kanuose / Asmeninio albumo nuotr.

Į pietinės Prancūzijos kurortą visi ne šiaip sau – čia kompanija atšventė ir Deimantės gimtadienį, birželio 27-ąją jai suėjo 26-eri.

„Tai – labai graži mano vaikino dovana“, – 15min sakė Deimantė. Būtent jis, širdies draugas, žinodamas, kaip Deimantė mėgsta Prancūziją, surengė šį siurprizą.

„Viena tai, kad esame Kanuose yra nuostabu, o dar ir per mano gimtadienį. Atsiminimai bus tikrai labai puikūs“, – sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul ir Deimantė Andriuškaitė
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul ir Deimantė Andriuškaitė

Į Kanus Deimantė su mylimuoju atvyko dar antradienį, ir čia ketina praleisti artimiausią savaitę. Drauge su ja kelias dienas praleis ir draugės, tarp kurių – ir bičiulė iš Ukrainos, ir OMG lyderė, atlikėja Oksana Pikul-Jasaitienė.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul

„Moteriškam kolektyvui Kanai – nuostabi vieta. Čia puikus oras, yra jūra, aplink geri restoranai, o ir gyvename didelėje, senovinėje viloje pačiame miesto centre. Esame šešiese, dienas leidžiame prie jūros, o gimtadienio vakarą buvo ir vakarėlis, buvome klube, taip pat vakarieniavome viename geriausių Kanų restoranų“, – 15min pasakojo Deimantė.

Modelis sakė gimtadienio proga sulaukė ir ją pradžiuginusių dovanų – draugės lepino mėgstama kosmetika, įvairiais aksesuarais, širdies draugas įteikė, kaip pati sako, „nustebino labai brangia dovana, apie kurią dėl saugumo priežasčių nenorėjo atskleisti“.

Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Andriuškaitė
Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Andriuškaitė

Deimantė sakė, kad mylimasis – labai brangus jos gyvenime, o ji pati pagaliau jaučiasi sutikusi savo žmogų.

15min pasiteravo, gal pora jau ruošiasi ir sužadėtuvėms? „O gal jau buvo?“ – juokėsi ji, – O gal ir daugiau? Atradau savo gyvenimo žmogų ir esu labai laiminga.“

„Dėl asmeninių priežasčių ištryniau ir savo socialinius tinklus. Noriu pasilikti prie šeimos, prie brangių žmonių“, – sakė ji.

Daugiau šventės akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius